Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΕΙΚΟΣΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ Su-27 ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ - ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER Είναι γνωστό πως το ΝΑΤΟ ανακύρηξε στρατιωτικές ασκήσεις στην μαύρη θάλασσα οι οποίες θα διαρκέσουν για 12 ακόμη ημέρες και επιπλέον ακόμη 2 πλοία πληροφοριών εισέρχονται στην περιοχή αναβαθμίζοντας έτσι την ισχύ της Νατοικής Συμμαχίας σε τέσσερις πλήρως εξοπλισμένες μονάδες . 

 Η κίνηση αυτή από την μεριά της Δύσης έχει στόχο πέρα από το να δηλώσει παρών στην περιοχή , να παρέχει ηθηκή υποστήριξη στις Αρχές του Κιέβου. 

 Σαν ένα μικρό και πρόωρο δείγμα αντίδρασης για την υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών πλοίων του ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα , η Μόσχα αποστέλλει στην Ρωσική πλέον Κριμαία, είκοσι (20) μαχητικά αεροσκάφη Su-27 , με σκοπό την “έγκαιρη επιχείρηση ” εάν και εφ όσον χρειαστεί. Σύμφωνα με το έγκυρο πρακτορείο ειδήσεων Novosti, το οποίο επικαλλείται πηγή στο υπουργείο Αμύνης της Ρωσίας , στο “τιμόνι” των αεροσκαφών θα είναι αρχικά Ρώσοι πιλότοι , ενώ Ουκρανοί πιλότοι οι οποίοι παραιτήθηκαν από τον Ουκρανικό στρατό, για να είναι έτοιμοι επιχειρησιακά σύμφωνα με τα πρότυπα της Ρωσικής αεράμυνας , θα περάσουν πρώτα από εκπαίδευση 6 μηνών . 

 Σήμερα όπως όλα δείχνουν ολοκληρώνεται η διαδικασία της μεταφοράς των Su-27 στην Κριμαία και φτάνει μόνο να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ήδη θερμή και τεταμένη κατάσταση που επικρατεί εδώ και ημέρες στην Μαύρη Θάλασσα…

ΠΗΓΗ - http://www.volcanotimes.com/