ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - Ο Ν. ΕΡΟΓΛΟΥ ΜΙΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ...ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ;;;


Για το έργο μεταφοράς του φυσικού αερίου στην Ευρώπη, μέσω της Αλβανίας, ενημέρωσε ο υπουργός Βιομηχανίας και Ενέργειας της χώρας Ντόριαν Ντούκα τον ηγέτη του Ψευδοκράτους Ντερβίς Έρογλου, λέγοντας ότι πολλοί τώρα καταλαβαίνουν τη σημασία του να ενώσει η ΕΕ δυνάμεις με την Τουρκία για την δημιουργία του νότιου αγωγού μεταφοράς αερίου, που θα βοηθήσει τις δύο κοινότητες στην Κύπρο να επωφεληθούν από την ανακάλυψη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου.

Δηλαδή μιλάει με τον Έρογλου λες και ηδη έχει στην κατοχή του τα κοιτασματα της Κυπριακής Δημοκρατίας! Ο κ. Έρογλου υπενθύμισε ότι ο Αλβανός αξιωματούχος είναι απόφοιτος του λεγόμενου «πανεπιστημίου» ανατολικής Μεσογείου του ψευδοκράτους και εξέφρασε την ικανοποίησή του όταν απόφοιτοι «πανεπιστημίων» στα κατεχόμενα φτάνουν σε τόσο υψηλές θέσεις. 

Δηλαδή η Αλβανία αναγνωρίζει το ψευτοπτυχίο του ψευτοπανεπιστημίου και τον έκανε υπουργό; «Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της οικονομίας και της εξωτερικής σας πολιτικής», ανέφερε ο κ. Ντούκα, λέγοντας πως «οι καλύτεροι πρεσβευτές του ψευδοκράτους είναι οι απόφοιτοι των «πανεπιστημίων»».

 Σημείωσε ότι Τουρκία, Αλβανία και ολόκληρη η Κύπρος πρέπει να ενώσουν δυνάμεις αυξάνοντας την διπλωματία της ενέργειας και της ενεργειακής ασφάλειας στην Ευρώπη. Ο Αλβανός Υπουργός αποφοίτησε από το τμήμα διεθνών σχέσεων της σχολής οικονομίας και επιχειρήσεων του «πανεπιστημίου» ανατολικής Μεσογείου (DAÜ) στην Αμμόχωστο. 

Στην συνάντησή του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη τον συνόδευε ο «πρύτανης» του «πανεπιστημίου» Αμπντουλάχ Οζτοπράκ.

ΠΗΓΗ - http://www.antonionews.gr/