Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΔΙΕΘΝΗ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΝΕΑ - ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΡΗΝΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...


Η κυβέρνηση στην Ελλάδα, ως γνωστόν, βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ανέγερσης τεμένους στην πρωτεύουσα της χώρας. 

Η ανέγερση αυτή, αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή και ο φόβος ανόδου αυτής, θα είχε ήδη γίνει, αφού έχει γίνει και η ανάθεση του έργου, σε κοινοπραξία που περιλαμβάνει (οποία έκπληξις…) και τον Μπόμπολα. 

 Ας δούμε, όμως, μία εικόνα από το όχι τόσο μακρινό μέλλον της Ελλάδος, στην περίπτωση που ευοδωθούν οι προσπάθειες των ταγών της παγκοσμιοποίησης για επικράτηση του Ισλάμ σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια και δη ενός Ισλάμ, προερχόμενου κυρίως από χώρες, όπως το Πακιστάν, η Νιγηρία, το Αφγανιστάν κ.λ.π.

 Ας δούμε ένα σύντομο «ποτ – πουρί» από ειδήσεις των τελευταίων 24ώρων, όπως αυτές καταγράφησαν από καθεστωτικά μέσα και αφορούν τα τεκταινόμενα στις χώρες, όπου μαίνεται η διαμάχη μεταξύ Σουνιτών και Σιιτών, είτε αυτό υποδαυλίζεται από μυστικές υπηρεσίες, είτε εξυφαίνεται αυθορμήτως. 26 νεκροί στην Κένυα από επίθεση ισλαμιστών Τουλάχιστον 26 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη χθεσινή επίθεση ενόπλων ισλαμιστών κατά της παραλιακής πόλης Μπεκετόνι, στην Κένυα, ανακοίνωσε τοπικός αξιωματούχος. 

 “Έχουμε περισυλλέξει 26 πτώματα και τα έχουμε μεταφέρει στο νεκροτομείο, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται”, δήλωσε ο Μπένσον Μαϊζόρι, αντικυβερνήτης της επαρχίας Λαμού. Περί τους πενήντα ένοπλοι εισέβαλαν χθες το βράδυ βαριά οπλισμένοι στην πόλη, κρατώντας σημαίες των σεμπάμπ. 

Η επίθεση διήρκεσε μέχρι αργά τη νύκτα. Πολλά κτίρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, τράπεζες και κυβερνητικά κτίρια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, δήλωσε ο αξιωματούχος. Η πόλη Μπεκετόνι βρίσκεται στην ηπειρωτική Κένυα, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων νοτιο-δυτικά του νησιού Λαμού, δημοφιλούς τουριστικού προορισμού. Η Παλιά Πόλη του Λαμού έχει ενταχθεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. 

 Εκπρόσωπος του στρατού της Κένυας περιέγραψε πώς οι ένοπλοι εισέβαλαν στην πόλη φωνάζοντας “Ο Θεός είναι μεγάλος”, αιφνιδιάζοντας τις δυνάμεις ασφαλείας και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των ανθρώπων στο δρόμο, την ώρα που τα μπαρ και τα καφέ ήταν γεμάτα από πελάτες που παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα του Mundial. Οι ένοπλοι προσπάθησαν να καταλάβουν αστυνομικό τμήμα, αλλά απωθήθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας. 

Τουλάχιστον 26 νεκροί. Βυθισμένο στο χάος το Ιράκ Όπως φαίνεται από τις αποτρόπαιες φωτογραφίες, πρόκειται για στρατιώτες του Ιράκ που πιάστηκαν αιχμάλωτοι, αν και φορούν πολιτικά ρούχα. Οδηγήθηκαν στον τόπο εκτέλεσης και τελικά εκτελέστηκαν μαζικά, αφού ήταν δεμένοι πιασθάγκωνα, ο ένας δίπλα στον άλλο και εκτελούνταν σχεδόν εξ’ επαφής από τους αντάρτες, σύντροφοι των οποίων τραβούσαν τις φρικιαστικές φωτογραφίες. 

Μάλιστα, φρόντισαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες και των πτωμάτων, μετά την ωμή εκτέλεση. Στις 14 Απριλίου, 276 μαθήτριες απήχθησαν από το σχολείο τους από τη Μπόκο Χαράμ. Στις 5 Μαΐου, ο επικεφαλής της ισλαμιστικής οργάνωσης Αμπουμπακάρ Σεκάου έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο απειλούσε να πουλήσει τα κορίτσια ως «σκλάβες», γεγονός που προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση. 

 Συνολικά 233 έφηβες εξακολουθούν να αγνοούνται. Η κυβέρνηση Νιγηρίας έχει δεχθεί επικρίσεις από τη διεθνή κοινότητα για την απάντησή της στη μαζική αυτή απαγωγή. Πακιστανός με μπαλτά σκόρπισε τον τρόμο στην Ιεράπετρα: Ένας νεκρός, ένας σοβαρά τραυματίας και μία κακοποιημένη 40χρονη Ψύχραιμος και αδίστακτος φαίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να ήταν ο 25χρονος Πακιστανός που αιματοκύλησε το βράδυ του Σαββάτου την Ιεράπετρα, αφήνοντας πίσω του ένα νεκρό, ένα σοβαρά τραυματισμένο αλλά και όλη την περιοχή σε κατάσταση σοκ. 

 Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η …δράση του ξεκίνησε νωρίτερα στην περιοχή της Γρα Λυγιάς. Εκεί εκμεταλλευόμενος την απουσία ιδιοκτήτη θερμοκηπίου στο οποίο εργαζόταν, επιχείρησε να βιάσει τη 40χρονη γυναίκα του τελευταίου. Εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να του ξεφύγει, πριν όμως προλάβει να ενημερώσει σχετικά, ο 25χρονος είχε ήδη απομακρυνθεί Με τον μπαλτά στο χέρι πήγε και βρήκε τον 54χρονο ομοεθνή του στην πόλη της Ιεράπετρας, με τον οποίο – όπως λένε οι πληροφορίες- είχε οικονομικές διαφορές και τον κατακρεούργησε. 

 Στη συνέχεια αναζήτησε τον 50χρονο Έλληνα, τον οποίο εντόπισε σε ταβέρνα και τον χτύπησε, μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και της κόρης του θύματος αλλά και πολλών ακόμα περίοικων. Και σε αυτή την περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οικονομικές διαφορές ήταν η αφορμή. Η δράση του νεαρού, που οι αυτόπτες μάρτυρες παρακολουθούσαν “παγωμένοι”, συνεχίστηκε λίγα μέτρα πιο μέρα στο Αστυνομικό Τμήμα και σε βάρος του περιπολικού της αστυνομίας. 

Ευτυχώς όμως ο φρουρός που βρισκόταν εκείνη την ώρα έξω από το κτίριο είχε και τη δύναμη και την ψυχραιμία να τον ακινητοποιήσει και να αποτρέψει τυχόν μεγαλύτερο κακό. Στη Νευροχειρουργική κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 50χρονος Ιεραπετρίτης που δέχτηκε τα χτυπήματα του μπαλτά από το χέρι του νεαρού Πακιστανού.

ΠΗΓΗ - https://koinonikosethnikismos.wordpress.com/