Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...


Άρθρο του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 Τέλος Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου ήλθε το πρώτο κύμα διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής. Χωρίς στοιχεία, αφού δεν είχαν καταθέσει ακόμη οι περίφημοι «προστατευόμενοι μάρτυρες», οδηγήθηκα στις φυλακές μαζί με τους συναγωνιστές μου Λαγό και Παππά. Αμέσως μετά τις προφυλακίσεις μας ήλθαν και οι πρώτες δημοσκοπήσεις, οι οποίες έδειχναν κάμψη της Χρυσής Αυγής, αλλά μεγάλη άνοδο σε αυτούς, οι οποίοι δήλωναν αναποφάσιστοι. Πολύ σύντομα, όμως, αυτό τελείωσε, η Χρυσή Αυγή επανέκαμψε και επιπλέον φάνηκε από μεγάλες μαζικές συγκεντρώσεις ότι κρατούσε ακέραιες τις δυνάμεις της

. Το βρώμικο σχέδιο της πολιτικής εξοντώσεως του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είχε αποτύχει. Αρχές Ιανουαρίου, χωρίς επιπλέον στοιχεία, ήλθε το δεύτερο κύμα διώξεων με την φυλάκιση τριών ακόμη βουλευτών. Πάλι έγιναν δημοσκοπήσεις και η Χρυσή Αυγή παρέμεινε δυνατή με ισχυρές, μάλιστα, τάσεις ανόδου. Η συγκέντρωση για τα Ίμια της 1ης Φεβρουαρίου απέδειξε ότι το Κίνημα κρατάει γερά. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής σε Ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές. Την ίδια περίοδο από εφημερίδες του εξωτερικού έγινε γνωστό ότι η Χρυσή Αυγή κινείται δημοσκοπικά μεταξύ 15-20%, η Νέα Δημοκρατία καταρρέει και θα είναι τρίτο κόμμα στις προσεχείς εκλογές. Και τότε αποφασίσθηκε το τρίτο κύμα των ολοφάνερων πλέον ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ διώξεων εναντίον μας.

 ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ!

 Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου έκπληκτοι ακούσαμε ότι, με απόφαση των ανακριτριών, ζητείται η άρση της ασυλίας ΟΛΩΝ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Εάν υπήρχε και η ελάχιστη έστω αμφιβολία ότι η δίωξή μας δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ήλθε η απόφαση αυτή για να καταδείξει σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι οι κατήγοροί μας λειτουργούν με την απάνθρωπη αρχή της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ! Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου μίλησαν για το πόρισμα των ανακριτριών τα ΜΜΕ. Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου οι συνήγοροί μας ζήτησαν να ενημερωθούν, να λάβουν γνώση του πορίσματος. 

Όμως, δεν τους το έδωσαν. Την ίδια, όμως, ημέρα εφημερίδες και κανάλια παρουσίαζαν αποσπάσματα του πορίσματος. Πριν από εμάς, δηλαδή, που είμαστε κατηγορούμενοι, μάθαιναν το πόρισμα τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων»… Ένας από τους λόγους, για τους οποίους ζητούσαμε την ΕΞΑΙΡΕΣΗ των ανακριτριών ήταν η ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ παράνομη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας στον τύπο. Μία διαρροή που επανελήφθη χωρίς κανένα πρόβλημα από το δικαστικό συμβούλιο, που τις έκρινε ΑΘΩΕΣ για μεροληψία… Ύστερα μας λένε να έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Σε ποια δικαιοσύνη;

 Σε αυτήν που ομιλεί κατ’ ευθείαν με υπουργούς και τροφοδοτεί με υλικό λάσπης τους συκοφάντες μας στα κανάλια και τις φυλλάδες; Ας διαβάσουμε, όμως, ένα απόσπασμα του πορίσματος, το οποίο δημοσίευσαν «ΤΑ ΝΕΑ» την Παρασκευή: «Οι βουλευτές του κόμματος είναι ενταγμένοι και στο διευθυντήριο της οργάνωσης. Υπό αυτήν την ιδιότητα μπορούν να δίνουν κάθετες διαταγές, να καθοδηγούν τα μέλη ή ακόμα και να εγκρίνουν εκ των υστέρων βίαιες ενέργειές τους…».

 Από το παραπάνω απόσπασμα κρατώ την φράση «ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ», φράση η οποία δείχνει το τυφλό μίσος εναντίον μας, ένα μίσος, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ κατά της Χρυσής Αυγής. Προς τι, όμως, αυτό το νέο κύμα διώξεων; Τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ το λένε καθαρά χωρίς να κρατούν τα προσχήματα. Σκοπός τους ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Η ενέργεια αυτή αποτελεί μία ακόμη σπασμωδική ενέργεια του καθεστώτος Σαμαρά, του αμαρτωλού καθεστώτος της μεταπολίτευσης που καταρρέει. Αυτό δείχνει και η τελευταία πολιτική έρευνα του Ευρωβαρόμετρου, η οποία δημοσιεύθηκε. 

 ΤΟ ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ 

 Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας του Ευρωβαρόμετρου το 87% των Ελλήνων δυσπιστεί έναντι της κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου, ενώ ένα 86% είναι αρνητικό απέναντι στην Βουλή. Εις ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, το 98% των Ελλήνων εκφράζει δυσαρέσκεια. Ποια είναι, όμως, αυτή η πολιτική δύναμη, η οποία ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ εκφράζει τα αισθήματα αυτά του λαού; Ποια είναι, όμως, αυτή η πολιτική δύναμη, η οποία είναι αναμφίβολα ενάντια στο σύστημα; Είναι η Χρυσή Αυγή και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι οι διώξεις που υφίσταται. 

Διώξεις, οι οποίες με την ΣΥΝΟΛΙΚΗ δίωξη ολόκληρης της κοινοβουλευτικής της ομάδος δείχνει ότι δεν αφορούν ποινικές κατηγορίες, αλλά τον ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ της χαρακτήρα. Στην ίδια χρονική περίοδο κατά την οποίαν βοά ολόκληρη η χώρα για τα σκάνδαλα δεκάδων εκατομμυρίων Ευρώ με φανερή την εμπλοκή βουλευτών και υπουργών του πολιτικού κατεστημένου των τελευταίων δεκαετιών, ναι, την ίδια ώρα που οι κλέφτες κυκλοφορούν ελεύθεροι, η εξουσία αυτής της χώρας βάζει στην φυλακή τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού κόμματος, το οποίο δεν έχει την ελάχιστη εμπλοκή στα σκάνδαλα και τις προδοσίες. 

 ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Όσοι πιστεύουν ότι με τις τερατώδεις ανυπόστατες κατηγορίες θα ξεριζώσουν την ψυχή ενός ολόκληρου λαού, κάνουν λάθος. Αυτό θα το διαπιστώσουν μέσα στον χρόνο. Ποτέ οι διώξεις, οι φυλακίσεις, οι σφαίρες δεν λύγισαν τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ Ιδεολόγους. Πίστεψαν ότι με την πολιτική τρομοκρατία θα «τελειώσουν» την Χρυσή Αυγή. Όσο, όμως, πιο πολύ την κτυπούν, όλο και περισσότερο θα δυναμώνει και όσο πιο πολύ ΑΤΙΜΑ είναι τα κτυπήματά τους, τόσο πιο πολύ θα θεριεύει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Μας έβαλαν φυλακή. Δεν τους φτάνει. Θέλουν να βάλουν κι άλλους.

 Και πάλι δεν θα κάνουν τίποτε. Λάδι στην φωτιά είναι οι διώξεις για τους Αγωνιστές. Πόσω μάλλον όταν οι διώξεις αυτές είναι ξεκάθαρα Ιδεολογικές και Πολιτικές. Οι μάσκες πέφτουν, τα προσχήματά τους τελειώνουν. Θέλουν, δεν θέλουν, κάποτε θα γίνει μία δημόσια δίκη και τότε θα αποκαλυφθούν οι ατέλειωτες ψευδολογίες των μαρτύρων τους, τότε θα φανεί καθαρά η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ κατά της Χρυσής Αυγής. 

Ο πανικός τους ξεπέρασε κάθε όριο λογικής. Το μόνο που θέλουν είναι να κερδίσουν χρόνο. Όμως, ο χρόνος τους τελειώνει και εμείς, ό,τι και να κάνουν, θα παραμείνουμε ΟΡΘΙΟΙ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ μέχρι την στιγμή της συντριβής του σάπιου βασιλείου τους, βασιλείου των ψευτών, των κλεφτών, των απατεώνων. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ είτε το θέλουν, είτε όχι. Μας φέρνει κοντά στην νίκη η θέληση των Δυνατών, αλλά και η ΥΒΡΙΣ κατά του Έθνους και της Ιστορίας του όλων αυτών, που υπηρετώντας συμφέροντα ξένων, εξουσίασαν και εξουσιάζουν την δύστυχη Πατρίδα μας.

 Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

ΠΗΓΗ - http://xryshaygh.blogspot.gr