ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER  

Η Χρυσή Αυγή απαντά με μια δυναμική συγκέντρωση σε όλους όσους επιβουλεύονται την Iστορία της Μακεδονίας μας και σε όσους ετοιμάζονται να την ξεπουλήσουν.... 

 Χιλιάδες Εθνικιστές έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Καραϊσκάκη για να δηλώσουν άλλη μια φορά πως δεν δέχονται κανέναν συμβιβασμό για την Μακεδονία μας και ότι τα σχέδια των ανθελλήνων και των πατρόνων τους στην Ελλάδα δεν θα περάσουν!

 Σε αντίθεση με τον ψεύτη Σαμαρά και τους υπόλοιπους ψοφοδεείς και υποχωρητικούς πολιτικάντηδες οι Έλληνες Εθνικιστές δεν κάνουμε κανένα βήμα και βροντοφωνάζουμε απτόητοι ότι λέγαμε στο πρώτο φύλλο της εφημερίδας μας Χρυσή Αυγή, κάτι περισσότερο από 20 χρόνια πριν: 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! 

 Το καθεστώς εδώ και μέρες προσπαθεί να ματαιώσει την συγκέντρωση Χρυσής Αυγής αρχικά απαγόρευσε να πραγματοποιηθεί στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία ενώ σήμερα έστειλε 15 παρακρατικούς υπό την κάλυψη των αστυνομικών δυνάμεων για να προκαλέσουν επεισόδια. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης νωρίς το μεσημέρι έκανε σχετικές δηλώσεις.
ΠΗΓΗ - http://gregosantonios.blogspot.gr/