Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ - Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΛΑΓΟΥ - ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ...


Το γεγονός πως έχουν καταλύσει κάθε έννοια Δικαιοσύνης και νομικής διαδικασίας επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά οι επίορκες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου. 

Κατά την σημερινή απολογία του Στάθη Μπούκουρα στις ανακρίτριες για το αδίκημα της οπλοκατοχής, ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας κατήγγειλε για ακόμη μια φορά την απαράδεκτη και μεροληπτική στάση των ανακριτριών. 

Οι εν λόγω επίορκες δικαστικοί λειτουργοί του άσκησαν μάλιστα αφόρητη ψυχική πίεση με αποτέλεσμα λόγω της ήδη βεβαρυμμένης κατάστασης της υγείας του να καταρρεύσει με σπασμούς και να χάσει τις αισθήσεις του! Εκείνες όμως σαδιστικά ωρύονταν από πάνω του: «Άστα αυτά! Άσε το θέατρο και πες μας ρε!». Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι για ακόμη μια φορά επιχείρησαν να συνδιαλλαγούν με τον κατηγορούμενο, όπως είχαν κάνει και στο παρελθόν με τον Αναστάσιο Πανταζή, στον οποίο είπαν:

 "Πες μου τώρα ότι δέχτηκες εντολές από τον Γιάννη Λαγό και σε αφήνω ελεύθερο"! και απαίτησαν να προβεί σε ψευδείς ομολογίες για συγκατηγορουμένους, δηλαδή να μετατραπεί σε ψευδομάρτυρα και να παραδεχτεί ότι οι συγκατηγορούμενοί του έχουν τελέσει αδικήματα! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο συνήγορος του Στάθη Μπούκουρα έχει ήδη καταθέσει στη δικογραφία γραπτή καταγγελία στην οποία περιγράφει τον εκβιασμό που δέχθηκε από τις εγκάθετες ανακρίτριες! 

Επιβεβαιώνεται έτσι η αίτηση εξαίρεσης και η μήνυση του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού για τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου για την παράνομη πράξη της παράβασης καθήκοντος. Με γραπτή δήλωσή του ο Στάθης Μπούκουρας καταγγέλλει ότι όλες οι ερωτήσεις που του υπέβαλαν διατυπώθηκαν με μεροληπτικό τρόπο σε βάρος του γεγονός που αποδεικνύει την προκατάληψη των δυο δικαστικών λειτουργών εις βάρος του.

 Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε συγκεκριμένα: «Θεωρώ προσβλητικές τις ερωτήσεις των ανακριτριών στον πελάτη μου. Προσπάθησαν να εκμαιεύσουν ονόματα συγκατηγορουμένων του και γενικότερα η στάση τους ήταν πολύ επιθετική απέναντι στον πελάτη μου.» Ο Στάθης Μπούκουρας δεν προφυλακίστηκε για το αδίκημα της οπλοκατοχής, αλλά παραμένει προφυλακισμένος για την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνσης αυτής.

ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/