Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ - '' ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΛΕΒΕΝΤΟΜ@Λ@ΚΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ''...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER  

Ντροπή για το ελληνικό Κοινοβούλιο αποτελούν τα όσα είπε σήμερα ο Π.Τατσόπουλος στην εκπομπή της Π.Τσαπανίδου, όπου για άλλη μια φορά έβρισε σκαιότατα και τους βουλευτές της ΧΑ αλλά και τους 536 χιλιάδες ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου στις πρόσφατες ευρωεκλογές τους οποίους αποκάλεσε λεβεντομ@λ@κες. 

 Ο Π.Τατσόπουλος αποκάλεσε τους βουλευτές της ΧΑ, «πορτιέρηδες» και «σφίχτερμεν με μυαλό κατσαρίδας». «Δεν μπορεί μια σειρά καθάρματα και τραμπούκοι να μας κουνάν το δάχτυλο», είπε. Αποκάλεσε επίσης λεβεντομαλάκες τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. «Είναι λεβεντομ…..ς, τους έφεραν εδώ για να ρίξουν καμιά σφαλιάρα, αλλά όχι και φόνους». 

Οποιοσδήποτε πιστεύει ότι θίγεται από τους χαρακτηρισμούς του Π.Τατσόπουλου ας προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή εναντίον του. Το Σύστημα πλέον χτυπά ευθέως τους Έλληνες πολίτες όταν δεν επιλέγουν να ψηφησουν αυτούς που το Σύστημα θέλει. Ο Π.Τατσόπουλος ευχαρίστησε τον Πύρρο Δήμα για την στάση που κράτησε “ορθώνοντας το ανάστημά του” απέναντι στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο ο οποίος κινήθηκε εναντίον του “για να τον δείρει” όπως είπε. 

 «Με βρίζουν και λένε τα μύρια όσα. Ο Μίχος μου λέει συνεχώς «βούλωστο», και έρχεται με φόρα, έρχεται καρφωτός με χίλια. Εγώ καθόμουν στα έδρανα πίσω από το ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό ο Δήμας ήταν σχετικά κοντά μου. Ο Πύρρος δεν αντιλαμβάνεται την δημοκρατία ως παθητική. Σηκώθηκε πάνω και του είπε «κάτσε κάτω».

 Αυτή είναι η μόνη γλώσσα που αντιλαμβάνεται αυτός ο τραμπούκος», είπε. Πρόσθεσε ότι δεν θέλει να μπει σε λογική τσαμπουκάδων. Είπε επίσης ότι είναι σίγουρος πως αν δεν παρενέβαινε ο Πύρρος Δήμας θα έτρωγε ξύλο. «Θα με έδερνε μην έχετε αμφιβολία. Θα με σακάτευε. Τι να πως συγχαρητήρια; Ένας γυμνασμένος με μυαλό κότας θα με έδερνε. Είμαι σίγουρος ότι αν με χτυπούσε θα γενικευόταν η σύρραξη». 

 «Όλα τα κάνουν», συνέχισε «για να θυματοποιοηθούν. Ότι τάχαμου τους διαλέξαμε τυχαία στον σωρό για να πάνε φυλακη. Θυματοποιούνται και μάλιστα χρησιμοποιούν και τους νεκρούς του Ηρακλείου.» Κάποιος να υπενθυμίσει στον Π.Τατσόπουλο ότι οι νεκροί του Ηρακλείου είναι υπαρκτό γεγονός, και εφόσον πρόκειται περί θυμάτων αυτόματα καθίσταται θύμα ολόκληρο το κόμμα. 

Ο Π.Τατσόπουλος όχι μόνο απαξίωσε με τις δηλώσεις του το Κοινοβούλιο για άλλη μια φορά αλλά καταστρατηγεί την ελεύθερη θέληση των πολιτών να επιλέγουν να ψηφίσουν ότι θέλουν. Τους εκβιάζει και τους πιέζει ψυχολογικά, με την ελπίδα ότι δεν θα ξαναψηφίσουν, και θα επιλέγουν όλοι μαζί μόλις καταλάβουν το “λάθος” τους να ψηφίζουν τον ίδιο. Φυσικά η προσπάθεια αυτή βρίσκει αρωγούς στα ΜΜΕ που του επιτρέπουν σε αυτόν και άλλους να διασύρον μέρος του ελληνικού λαού.




ΠΗΓΗ - http://ongreece24.com/