Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - '' Η ΕΣΗΕΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ ''...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER

Kαταγγελία του Λαϊκού Συνδέσμου με ανακοίνωσή του ότι η ΕΣΗΕΑ επίτηδες προχώρησε σε συνέλευση των στελεχών της ώστε να μην προβληθούν τα όσα είχαν να πουν οι βουλευτές της ΧΑ σήμερα στη Βουλή. 

«Στην υπηρεσία του συστήματος της κλεπτοκρατίας η δήθεν «ανεξάρτητη» δημοσιογραφία Με μία απόφαση της τελευταίας στιγμής και αφότου πρώτα βεβαιώθηκαν για την ώρα κατά την οποία θα μιλούσαν στην Βουλή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς, οι εντεταλμένοι του σαμαρικού καθεστώτος στις εφημερίδες και τα κανάλια, αποφάσισαν να διεξάγουν μία «συνέλευση» ακριβώς την ίδια ώρα.

 Φυσικά, ο σκοπός τους δεν ήταν να συζητήσουν τα όποια προβλήματα του κλάδου τους, αφού αυτά τα κανονίζει απευθείας το πρωθυπουργικό γραφεία με τον «εθνικό εργολάβο», αλλά να φροντίσουν το συμφέρον της συγκυβέρνησης, ώστε να μην φτάσει στον Ελληνικό Λαό η Φωνή της Αλήθειας. Αγνοούν, όμως, τα σταλινικά φερέφωνα της αντεθνικής μερκελικής εξουσίας ότι εν τέλει πάντα η Αλήθεια κατανικά τα σκότη και τα ψεύδη.

 Με αυτόν τον τρόπο, οι Έλληνες πολίτες θα πληροφορηθούν τις λεπτομέρειες των συγκλονιστικών ομιλιών του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των Συναγωνιστών Βουλευτών, που περιέχουν την πλήρη αλήθεια για την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής και την παράδοση της κυβερνήσεως σε μία αντεθνική χούντα, που σκοπό της έχει το ξεπούλημα της Ελλάδας και την φτωχοποίηση του Λαού. Άξιος ο μισθός σας, άθλιοι!»

ΠΗΓΗ - http://www.antonionews.gr/