Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ - Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - '' ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ''...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ;;;


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER

Συνέντευξη στην ιουδαϊκή εφημερίδα Jerusalem Post έδωσε ο υφυπουργός του Αθανασίου, Καραγκούνης, σχετικά με την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής. 

Όπως σημειώνει η ίδια η εφημερίδα, η συνέντευξη του Καραγκούνη δόθηκε την επαύριο των ευρωεκλογών, όταν η ΝΔ γνώριζε και την κατάρρευση της και τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής. Ο Καραγκούνης μετά από τρία μνημόνια και πολλούς εφαρμοστικούς που επέβαλλε στους Έλληνες, αφότου συμμετείχε με τον τρόπο του στην κατάλυση του πολιτεύματος, τώρα γυρνάει στις εφημερίδες των «περιούσιων», κάνοντας δηλώσεις για την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. 

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο Καραγκούνης ήταν κατηγορηματικός, λέγοντας: «είναι ισχυρή πεποίθηση μου ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου». Στην συνέχεια ασχολήθηκε με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, αναμασώντας την θεωρία Μπαλτάκου περί «επαναπατρισμού» των ψηφοφόρων και της προπαγάνδας που πρέπει να εφαρμοστεί, ώστε να επιστρέψει ο κόσμος στους ολετήρες του. 

Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο Καραγκούνης είχε μιλήσει και πέρυσι, σχετικώς με το ίδιο ζήτημα, λέγοντας εντελώς τα αντίθετα. Τότε ο Καραγκούνης είχε πει ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν «αντιπαραγωγικό», αφού θα ενδυνάμωνε τη Χρυσή Αυγή. Τι άλλαξε, άραγε, από πέρυσι και πλέον ο Καραγκούνης θέλει να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου; Πολύ απλά, πέρυσι η ΝΔ είχε απλώσει τα «πλοκάμια» της μπας και καταφέρει να καταστήσει τη Χρυσή Αυγή δεκανίκι της, οπότε δεν υπήρχε ακόμα θέμα «πολιτικής διαχείρισης σε δικαστικό πεδίο» και επιστράτευση του γνωστού παραδικαστικού κυκλώματος.

 Τώρα, έχει αποδειχτεί ότι η σκευωρία έχει αποτύχει πλήρως, αφού η Χρυσή Αυγή, παρά τις διώξεις, τις δολοφονίες και την πολεμική, ανέβασε τα ποσοστά της σε ολόκληρη την επικράτεια. Κοινώς, αυτό που εξομολογείται ο Καραγκούνης στους σιωνιστές είναι ότι πρέπει να εξουδετερωθεί η Χρυσή Αυγή, γιατί ούτε λυγίζει, ούτε δέχεται να γίνει δεκανίκι της αντεθνικής συγκυβέρνησης. 

«Ωραία» άποψη έχει περί δημοκρατίας ο «κ.» υφυπουργός. Όποιος τους κόβει ψηφαλάκια θα πρέπει να τίθεται εκτός νόμου. Αυτά σας μάθανε «κ.» Καραγκούνη στο Harvard; Σε κάθε περίπτωση, ας γνωρίζουν οι σκευωροί πως η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται ούτε με τις αθλιέστερες των μεθοδεύσεων. 

Η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει την βούληση του Ελληνικού Λαού για Πατρίδα και Ελευθερία, ενάντια στους τυράννους της παγκοσμιοποίησης, της υποδούλωσής τους. Αυτή η Ιδέα της Ελευθερίας δεν αντιμετωπίζεται ούτε με παραδικαστικά, ούτε με τους τρομοκράτες που απελευθερώνει το υπουργείο του “κ.” Καραγκούνη, ούτε με οποιαδήποτε μεθόδευση.

ΠΗΓΗ - http://www.noznewz.com/