Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ NESBOMB.GR - '' Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 20% ''... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ GREEK NEWS FROM ELLHNAS GENNIESAI DEN GINESAI POTE...ΕΔΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ...

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στην κάμερα του Newsbomb. Τι λέει για τα ποσοστά του κόμματός του, για τις δημοσκοπήσεις αλλά και για το πως θα διοικήσει το Δήμο αν οι πολίτες της Αθήνας τον επιλέξουν για τον δημαρχιακό θώκο. 

 Στην συνέντευξή του ο κ. Κασιδιάρης ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του είναι υπέρ της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, υπό την προϋπόθεση ότι η χώρα θα γίνει αυτάρκης, να μπορεί δηλαδή να παράγει όσα χρειάζεται για να ζει αξιοπρεπώς ο πληθυσμός της. «Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω πως ναι είναι δυνατόν να γυρίσουμε σε εθνικό νόμισμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μας απομονώσουν πολιτικά».

 O κ. Κασιδιάρης εκτιμά ότι η μόνη δύναμη που αυτή τη στιγμή μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα στην ανάπτυξη είναι η Ρωσία ενώ δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στα ενεργειακά κοιτάσματα της χώρας μας τα οποία όπως λέει πρέπει να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο. «Δεν έπρεπε να είχαμε μπει στη ζώνη του ευρώ. Εμείς σαν κόμμα τα λέγαμε αυτά από την περίοδο διακυβέρνησης Σημίτη. 

Μόνο εμείς και το ΚΚΕ ήμασταν κατά της εισόδου στην ΟΝΕ». Υπόθεση Μπαλτάκου Για την υπόθεση Μπαλτάκου ο κ. Κασιδιάρης δηλώνει πως δεν μετανιώνει και πως έπραξε το καθήκον του διότι από τα λεγόμενα Μπαλτάκου διέβλεψε κατάλυση του συντάγματος λόγω εμπλοκής της πολιτικής εξουσίας στην δικαστική. «Δεν μετανιώνω γιατί όσα είπα ήταν αλήθεια. Κατέθεσα ένα γεγονός ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας.

 Από τα όσα είπε ο τότε γραμματέας της κυβέρνησης προέκυπτε ξεκάθαρη και αντισυνταγματική παρέμβαση της κυβέρνησης στο έργο της δικαιοσύνης». Στο ερώτημα αν υπάρχουν και άλλα παρόμοια βίντεο ο κ. Κασιδιάρης λέει: «Εγώ δεν μιλάω για βίντεο... εγώ μιλάω για διαλόγους με στελέχη της κυβέρνησης. Ναι υπάρχουν κι άλλοι διάλογοι με στελέχη της κυβέρνησης που λένε τα ίδια με αυτά που είπε ο Μπαλτάκος». 

 Αναφερόμενος στις συλλήψεις και στις προφυλακίσεις των στελεχών της Χ.Α. λέει: «Να σεβαστούν τους πολίτες κι όχι εμένα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ότι κι αν μου κάνουν, να σεβαστούν όμως τους πολίτες που ψήφισαν αυτό το κόμμα». «Δεν έχω αρχηγικές βλέψεις» Ξεκαθαρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει να πάρει τη θέση του Μιχαλολιάκου στην ιεραρχία του κόμματος: 

 «Δεν έχω αρχηγικές τάσεις, ο Μιχαλολιάκος είναι στην καρδιά μου στην ίδια θέση με τον πατέρα μου». Απαντώντας στην ερώτηση αν θα μπορούσε η Χ.Α. να ενταχθεί στον σχηματισμό μιας ευρύτερης Πατριωτικής Παράταξης δηλώνει: «Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να συμπράξουμε σε κάτι τέτοιο. Τον χώρο της πατριωτικής δεξιάς και των ελλήνων εθνικιστών τον καλύπτει πλήρως η Χρυσή Αυγή.

 Δεν υπάρχει ανάγκη δημιουργίας τέτοιου χώρου. Μπορεί βέβαια να φτιάξουν έναν τέτοιο χώρο λειτουργώντας παρελκυστικά όπως έβαλαν τον Πολύδωρα και κάποιους άλλους για να μας αποσπάσουν ψήφους». Αναφερόμενος στην οικονομική διαχείριση του δήμου τονίζει: «Εμείς αποδείξαμε ότι λειτουργούμε και χωρίς κρατική χρηματοδότηση. 

Στα οικονομικά είμαστε πολύ καλοί. Σας λέω ότι μπήκε το ΣΔΟΕ και μας έκανε όλα τα γραφεία φύλλο και φτερό και δεν έχουν βρει τίποτα το μεμπτό». «Την αδιαφάνεια στο Δήμο θα την τσακίσουμε από την πρώτη μέρα και θα τους στείλουμε όλους στον εισαγγελέα. Είμαστε οι πιο κατάλληλοι για να διοικήσουμε με καθαρά χέρια». Προσθέτει επίσης ότι «τα κόμματα δεν χρειάζονται χρηματοδότηση. 

Συντηρούμε τη Χ.Α. με τα χρήματα των βουλευτών και τα φέρνουμε βόλτα μια χαρά». Απαντώντας σε οικονομικού περιεχομένου ερωτήσεις δηλώνει: «Δεν είμαστε κρατιστές, σεβόμαστε στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όμως στο θέμα των σκουπιδιών επειδή έχουν πέσει επάνω συγκεκριμένοι εργολάβοι, δηλώνω ότι θα πετάξουμε τους εργολάβους νταβατζήδες έξω από το δήμο της Αθήνας».

 «Θα τριπλασιάσουμε τα δημοτικά τέλη για τις τράπεζες» Μιλώντας για τα δημοτικά τέλη τονίζει: «Επίσης θα τριπλασιάσουμε τα δημοτικά τέλη για τις τράπεζες και τα ενεχυροδανειστήρια χρυσού, ενώ θα τα μειώσουμε για του πολίτες και για ατομικές και οικογενειακές επιχειρήσεις». Για τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εγκληματικότητα την παράνομη πορνεία και το εμπόριο ναρκωτικών λέει:

 «Θα είμαστε αμείλικτοι με την εγκληματικότητα. Θα υπάρχει τετραψήφιος αριθμός για τους πολίτες οι οποίοι θα μας καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά , θα παρεμβαίνουμε και θα αναγκάζουμε την αστυνομία να κάνει την δουλειά της». Ο κ. Κασιδιάρης δηλώνει ότι θα είναι «δήμαρχος όλων των Aθηναίων και όχι μόνο των χρυσαυγιτών». «Θα σεβαστούμε απόλυτα όλους τους νόμιμους μετανάστες και οικογενειάρχες» δηλώνει στο newsbomb, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι προτεραιότητα στην κοινωνική πολιτική του δήμου θα έχουν οι έλληνες. «Αν έρθει ένα παιδάκι από άλλη χώρα και πεινάει θα του δώσω φαγητό δεν μπορώ να το αγνοήσω, όμως σας λέω και πάλι προτεραιότητα θα έχουν οι Έλληνες».

 Οι πολιτικές του εκτιμήσεις για την επόμενη μέρα «Εάν διοικήσουμε την Αθήνα θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης και μετά θα μας εμπιστευθούν οι πολίτες να διοικήσουμε τη χώρα. Αν τα καταφέρουμε στην Αθήνα θα διοικήσουμε τη χώρα» λέει ο Ηλίας Κασιδιάρης ενώ παραδέχεται ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλα στελέχη της Χ.Α. έχουν κάνει λάθη επικοινωνιακά.

 «Ναι έχουμε κάνει λάθη, επικοινωνιακά, όμως όχι δεν έχουμε κάνει εγκλήματα». Όπως εκτίμησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα κατακρημνιστούν στις εκλογές και αυτό θα έχει ως συνέπεια να διαλυθεί η κυβέρνηση: «Το ποσοστό της Χ.Α. στις ευρωεκλογές θα ξεπεράσει το 20%, ενώ η ΝΔ δεν θα υπερβεί το 12%. 

Σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχει ένα πολύ μεγάλο υπόγειο ρεύμα προς τη Χρυσή Αυγή, αλλά υπάρχει τρομοκρατία στους ψηφοφόρους μας. Όποιος πηγαίνει στις συγκεντρώσεις του κόμματος μας αμέσως χαρακτηρίζεται ως εγκληματίας».




ΠΗΓΗ - http://eleftherologion.blogspot.gr/