Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

KΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 14% !Ο ΣΩΖΩΝ ΕAYΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ!!!


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ GREEK NEWS FROM ELLHNAS GENNIESAI DEN GINESAI POTE...ΕΔΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ... Είναι πια κοινό μυστικό. Μέχρι εδώ ήταν τα ψωμιά του Σαμαρά. Και το ξέρει κι ο ίδιος. Κι όσο ξέρει ότι τελειώνει(ή τον τελειώνουν)τόσο πιο πειθήνιο όργανο και επικίνδυνος γίνεται για τον ελληνικό λαό. Τόσο πιο πολιτικά οσφυοκάμπτης και δουλοπρεπής στον ξένο παράγοντα.

 Παρά τα γονατιστά παρακαλετά, τόσο ο Τσολάκογλου όσο και ο Τούρκογλου(που εκβιάζει τον ελληνικό λαό με διλλήματα της πλάκας του στυλ ή με ψηφίζετε ή γινόμαστε Ουκρανία), έχουν πεθάνει πολιτικά και δεν το έχουν καταλάβει. Είναι άθαφτοι και νομίζουν ότι αναπνέουν. 

 Οι πληροφορίες από δημοσκοπικές εταιρείες που φτάνουν στο κυβερνητικό επιτελείο δείχνουν καταβαράθρωση των ποσοστών της ΝΔ. sama Συνεργάτες του Α. Σαμαρά που έχουν λάβει στα χέρια τους τις κρυφές δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να συνέλθουν από την κατρακύλα των ποσοστών.

 Και πως να συνέλθουν αφού τους δίνουν από 12-14% . Πιο συγκεκριμένα στο λεκανοπέδιο κυμαίνονται από 10-12% και στην επαρχία από 14-16% το πολύ. Αυτό σημαίνει πως θα δυσκολευτούν να αγγίξουν το 14%. Έχει να πέσει το κλάμα της αρκούδας. Αντωνάκη μάζεψτα από τώρα και φύγε! 

ΠΗΓΗ - http://www.makeleio.gr/