Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥΣ - ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16...


Ανεβαίνει το θερμόμετρο κατακόρυφα στο Αιγαίο και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι πλέον Ορατός και ίσως μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά…

 Μια τετράδα Τουρκικών Μαχητικών μπήκαν το μεσημέρι στο FIR Αθηνών και πέταξαν πάνω από το νησιώτικο σύμπλεγμα των Φούρνων έχοντας στο κατόπι τους Ελληνικά Μαχητικά που απογειώθηκαν από την νήσο Σκύρο και πήραν στο κυνήγι τα Τουρκικά!

 Τα Τούρκικα πετούσαν στο γνωστό σχηματισμό με το ένα ζεύγος να προστατεύει και να καλύπτει το άλλο σε διαφορετικό ύψος… Στην Περιοχή έφτασαν και μαχητικά μας που απογειώθηκαν από νησί του βορείου Αιγαίου! 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ 

 Σχηματισμός 4 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, F-16, ο οποίος εισήλθε στις 14:46 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Λέσβου και Χίου, πραγματοποίησε στις 15:11 υπέρπτηση άνωθεν ν. Μακρονήσι και ν. Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 2.800 πόδια (2 α/φ) και στα 10.000 πόδια (2 α/φ).

 Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:16. Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.

ΠΗΓΗ - http://peripatrhs.blogspot.gr/