Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΙΔΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ: ''ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ, ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''!


Την πλήρη απογοήτευσή του για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τον προπαγανδιστικό καταιγισμό εναντίον της, εκφράζει ο γνωστός ολιγάρχης Ψυχάρης, στο κύριο άρθρο του καθεστωτικού Βήματος, υπό τον τίτλο «Μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις»...

 Επιπροσθέτως, πρόκειται και για ομολογία προσωπικής αποτυχίας, καθώς τα ΜΜΕ που ελέγχει ο λεγάμενος ήταν στην πρώτη γραμμή του «βομβαρδισμού αποκαλύψεων» κατά του Κινήματος.

 Ιδού: «Μελανό σημείο της κάλπης η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς ένα σημαντικό τμήμα πολιτών αγνόησε τον βομβαρδισμό αποκαλύψεων για εγκληματική δράση επιβραβεύοντας την. Είναι ένα μήνυμα που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά όλο τον πολιτικό κόσμο, αλλά και την κοινωνία. 

Είναι πλήγμα για τη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, να αναδεικνύεται τρίτη πολιτική δύναμη, ένα βαθύτατα αντιδημοκρατικό μόρφωμα, που καλλιεργεί τη βία, το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία».

 (ΥΓ): Ευχόμεθα… περαστικά σ’ αυτόν και τους ομοίους του (λίγο… ξυδάκι θα βοηθήσει στην περίσταση) και του υποσχόμαστε ακόμα πιο οδυνηρές εκπλήξεις στο μέλλον!

ΠΗΓΗ - http://elnewsgr.blogspot.gr/