Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ - '' ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ''...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου σχετικά με την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας. 

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι το εν λόγω φαινόμενο έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και είναι απαραίτητη η όσο των δυνατών αυστηροποίηση των ποινών. 

Η Χρυσή Αυγή έχει προτείνει την επανεξέταση της επαναφοράς της θανατικής ποινής για το συγκεκριμένο θέμα. Η κυβέρνηση προστατεύει και χρησιμοποιεί για διάφορους λόγους τους λαθρομετανάστες, θήτες και θύματα, ενώ αδιαφορεί και αποκρύπτει σκοπίμως αντίστοιχα εγκλήματα σε βάρος Ελλήνων. 

Στην Ευρώπη προωθείται ο πολυπολιτισμός, μια γάγγραινα που φέρνει νέα έθιμα, όπως οι γάμοι ανήλικων παιδιών με γέρους. Επίσης, πολλοί αλλοδαποί δηλώνουν ανήλικοι για να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης ενώπιων των ελληνικών αρχών.




ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/