ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ''ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΠΡΙΚΟΠΩΝ''...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΙΣΧΥΟΥΝ - ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ...


“Ο εξορθολογισμός των δαπανών είναι μονόδρομος”, λέει ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος σε συνέντευξή του στην επιθεώρηση “European DefenceMatters”.

 Δεν μιλάει όπου κι όπου ο Αρχηγός, όπως στις “βλαχάρες” τους Έλληνες δημοσιογράφους. Τα λέει με δυο τρεις που τον “λιβανίζουν” κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά όταν είναι να εκφράσει άποψη δημόσια πάει στην Ευρώπη. 

Καλά λέει για τον εξορθολογισμό των δαπανών αλλά οι στρατιωτικοί που θα τον διαβάσουν μέρα εκλογών που είναι θα αρχίσουν κι αυτοί τα “γαλλικά”. Γιατί αυτοί ξέρουν ότι ο μόνος …εξορθολογισμός έγινε στην τσέπη τους. Και δεν ήταν εξορθολογισμός αλλά παραλογισμός! 

Κατά τ΄ άλλα τι ακριβώς έχει περικόψει. Όχι στα λόγια . Με αριθμούς έχει κάτι να πει; Τώρα για τις απειλές και τα …”τσιτάτα” του τύπου “οι νέοι πόλεμοι βρίσκονται ήδη μπροστά μας” , ωραία ακούγονται. 

Ας κοιτάξει όμως τι θα κάνουμε με τις απειλές του σήμερα, γιατί την εβδομάδα που πέρασε ήταν λίγο ζόρικα τα πράγματα. Και όπως και να ΄χει με …στολές βαλκανικών πολέμων και παράσημα ακόμη και στους ΚΨΜιτζήδες ούτε τις τωρινές , ούτε τις αυριανές απειλές μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

ΠΗΓΗ - http://www.epiruscorner.blogspot.gr/