Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΘΕΣ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ Η 3η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ - ''ΣΑΦΗΣ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ''...


Προφανώς και δεν μπορεί κανείς να κάνει σαφείς εκτιμήσεις με βάση τα exit poll των δημοσκόπων, αφού έχουν ήδη αποδειχθεί αναξιόπιστα. 

Όμως παραμένουν πιο αξιόπιστα από τις δημοσκοπήσεις των εταιρειών, οι οποίες και στις αυτοδιοικητικές εκλογές έπεσαν μακράν εκτός του αποτελέσματος, με εμφανή το δόλο τους... 

Αυτό που αποδεικνύεται από τις πρώτες εκτιμήσεις των αποτελεσμάτων είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι σίγουρα τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, παρά την πολεμική του καθεστώτος. Θυμίζουμε ενδεικτικά πως τόσο καιρό οι δημοσκοπήσεις έβγαζαν την Χρυσή Αυγή μέχρι και… έκτη, ανεβάζοντας υπόπτως τους φίλους του Μπόμπολα, όπως το «Ποτάμι». 

Δεν είναι, όμως, μόνο το γεγονός ότι συστηματικά ψαλιδίζονταν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και διογκωνόντουσαν τα ποσοστά των αποκομμάτων του MEGA. 

Ένα άλλο σημείο που οι δημοσκοπήσεις αποδείχτηκαν ψεύτικες είναι ότι δεν αναδείκνυαν την πτώση της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό να συγκρατήσουν την «ψήφο εξουσίας» εντός της ψοφοδεξιάς. 

Παρόλη αυτή την μεθοδευμένη εργασία των εταιρειών δημοσκοπήσεων, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται τρίτη, αποδεικνύοντας ότι ένα πολιτικό κόμμα μπορεί να συνταράξει το πολιτικό σκηνικό, λειτουργώντας εναντίον όλων. 

Με έντονη πολεμική από ολόκληρο το σύστημα, έχοντας υποστεί διώξεις, δολοφονίες, λάσπη, συκοφαντία και στημένες δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή αυξάνει τις δυνάμεις της συνεχώς, σε αντίθεση με τα αποκόμματα του μνημονίου.

ΠΗΓΗ - http://elnewsgr.blogspot.gr/