Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 12ΑΡΙ ΣΤΟ Π@ΥΣΤΑΡΙΟ ΑΛΛΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ... ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ...!!!


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ GREEK NEWS FROM ELLHNAS GENNIESAI DEN GINESAI POTE...ΕΔΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΪΔΑ; ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑ ΥΠΟΓΕΑΦΗΣ "ΕΙΔΙΚΗΣ" ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Δεύτερη στη σειρά κλήθηκε να ψηφίσει η Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και αυτοί ήταν οι βαθμοί που δώσαμε:

 Πολωνία 1
 Σουηδία 2
 Νορβηγία 3
 Ελβετία 4
 Ουκρανία 5
 Ουγγαρία 6
 Αρμενία 7
 Ολλανδία 8
 Ρωσία 10
 Αυστρία 12

 Ωστόσο, διαφορετική γνώμη για το τραγούδι που έπρεπε να κερδίσει στην 59η Eurovision είχαν το ελληνικό κοινό που πήρε μέρος στο televoting και η κριτική επιτροπή. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της EBU, οι Έλληνες τηλεθεατές έδωσαν την πρωτιά στην Αρμενία, τοποθετώντας τη νικήτρια Αυστρία στη δεύτερη θέση. 

Η ελληνική κριτική επιτροπή έφερε στην πρώτη θέση την Αυστρία, στη δεύτερη την Ολλανδία, ενώ η Αρμενία ήταν στη 12η. Δείτε στον πίνακα τι ψήφισε κάθε μέλος της επιτροπής και τι το τηλεοπτικό κοινό. Α είναι οι βαθμοί του Βασίλη Απέργη, Β του Κώστα Παντζόγλου, Γ της Ροδάνθης Παπαδέα, Δ του Άγγελου Μακρή και Ε της Μαίρης Συνατσάκη.