Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΧΥΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ...!! ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...


"Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας είμαι ένας απλός Έλληνας και θέλω να απευθυνθώ σε Εσάς ως, όπως νομίζω, το τελευταίο οχυρό της Δημοκρατίας μας. Το θέμα μου είναι από την επικαιρότητα και Σας παρακαλώ να το μελετήσετε. Πρόσφατα εστάλη στην Ελληνική βουλή έγγραφο από τις ανακρίτριες της σχετικής υπόθεσης που ζητάει την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. 

Διάβασα αποσπάσματα του κειμένου αυτού σε εφημερίδες, και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Οι ανακρίτριες, έχουν αυτοαναγορευτεί σε Συνταγματικό Δικαστήριο και κρίνουν ένα πολιτικό κόμμα. Γράφουν «...εγκληματική οργάνωση που λειτουργεί κατ’ επίφαση ως πολιτικό κόμμα». Το αν είναι εγκληματική οργάνωση δεν με ενδιαφέρει. Την πολιτική όμως παρουσία και προσφορά ενός κόμματος δεν μπορεί επ’ ουδενί να την κρίνει ένας ποινικός δικαστής. Από που συμπέραναν οι ανακρίτριες και γράφουν αυτό το «κατ επίφαση». 

Μόνο ο λαός μπορεί να το κρίνει, και θεωρώ την τοποθέτηση αυτή των ανακριτριών ότι όχι μόνο υπερβαίνει τις αρμοδιότητες τους αλλά παραβιάζει αυτή τη λειτουργία του πολιτεύματος μας και καταντάει μια ύβρι για όλους μας. Γράφουν επίσης «το σύνταγμα θέτει ως πρωταρχική προϋπόθεση για την υπόσταση και τη λειτουργία ενός πολιτικού κόμματος το να εξυπηρετεί τούτο την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος» . 

 Άλλη υβρις εδώ!!! Ποιο δικαστικό σύστημα στην χώρα μας, πέρασε ποτέ από κόσκινο τις αποφάσεις των κομμάτων και των κυβερνήσεων; Πότε οι δικαστές έκριναν αν τα κόμματα όντως εξυπηρέτησαν την ελεύθερη λειτουργία του πολιτεύματος; Είναι αυτό της αρμοδιότητας τους ή μήπως σφετερίζονται πολιτικές εξουσίες; Ανατρέπουν όλη τη δομή της δημοκρατίας μας. Επίσης σε πολλά σημεία αναφέρουν αποσπάσματα πολιτικών ομιλιών των στελεχών της Χρυσής Αυγής, και τα προβάλουν ως τεκμήρια. Πρόεδρε!!!!!

 Πότε ποινικοποιήθηκε ο πολιτικός λόγος; Οι ανακρίτριες έγιναν πολιτικό δικαστήριο;;; Οι δικαστές θα κρίνουν τι είναι ορθό να λένε οι πολιτικοί και τι δεν είναι; Προβλέπεται κάτι τέτοιο πουθενά; Ή μήπως έκαναν ποτέ τεστ αλήθειας και ειλικρίνειας και νομιμότητας σε όλους τους πολιτικούς λόγους που έχουν εκφωνηθεί μέχρι σήμερα; 

Ο πολιτικός λόγος πάντα έχει τη δόση της υπερβολής του πάθους, της εξαπάτησης άλλες φορές. Ας μη φτάσουμε ποτέ να κρίνουμε έναν πολιτικό λόγο! Οι πολιτικοί κρίνονται στη βουλή και όχι στα μπαλκόνια! Πρόεδρε, δεν ασχολούμαι με τα μπαστούνια του μπέιζμπολ και όσα άλλα αναφέρουν οι ανακρίτριες. Μπορεί να έχουν δίκιο να ζητάνε την άρση της ασυλίας των εν λόγω βουλευτών. Δεν μπορώ να το κρίνω εγώ αυτό. 

 Όμως, σαν πολίτης της χώρας μας, ανησυχώ και φοβάμαι για το μέλλον της όταν βλέπω δικαστές να κρίνουν πολιτικά κόμματα. Αρμοδιότητα τους είναι να κρίνουν άτομα. Τα κόμματα τα κρίνει ο λαός και η Βουλή. Σας παρακαλώ να ελέγξετε το περιεχόμενο της επιστολής αυτής των ανακριτριών και αν νομίζετε ότι έχω δίκιο, να κάνετε ο,τι περνάει από το χέρι σας ώστε αυτή η ενέργεια που είναι ωμή παραβίαση του πολιτεύματος μας, να αποκοπεί αμέσως και δραστικά! Σε αυτή την περίπτωση ζητήστε από τον Πρόεδρο της Βουλής να πετάξει αμέσως αυτό το κατάπτυστο έγγραφο, γιατί αποτελεί προσβολή για την Βουλή των Ελλήνων και μόνο η παρουσία του εκεί μέσα, και να καταδικαστεί από όλα τα κόμματα.

 Για δε τις ανακρίτριες που είχαν το θράσος αυτό, σίγουρα πρέπει να παρθούν μέτρα. Η δε άρση της ασυλίας, να ζητηθεί, στα πλαίσια του Συντάγματος και του πολιτεύματος μας. Σε αντίθετη περίπτωση επειδή το θέμα το θεωρώ πολύ σημαντικό και επειδή δεν είμαι νομικός, θα Σας παρακαλούσα αν οι νομικοί σας σύμβουλοι είχαν μια πρόχειρη εμπεριστατωμένη απάντηση να μου την κοινοποιήσουν για να αρθούν οι φόβοι και οι αμφιβολίες μου. Σας ευχαριστώ

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr