Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ... ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ...


(προχθες με τον Η.Κασιδιαρη οταν συναντηθηκανε στους διαδρομους τις βουλης εξαφανηστηκε με την ταχυτητα του φωτος!!! Εκει δεν εκανες μαγκιες σιφουνακη ??? Ξερεις που τις κανεις ομως, και λες ρε λαμογιο μπροστα σε ολους οτι του διορισες την γυναικα και πρεπει να σκυβει οταν σε βλεπει. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΡΕ . Σκυψε εσυ στα αφεντικα σου οπως εισαι τοσα χρονια οσφυοκαμπτης. ΟΥΣΤ !!!!) 

 Όλοι θυμόμαστε το βιντεο που εκανε το γύρο του διαδικτύου με τον βουλευτη του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σηφουνάκη να τσακώνεται με τον Σπύρο Γαληνό σχεδόν on air, βγάζοντας στο ξέσπασμά του αλήθειες για το ήθος των πολιτικών αλλά και τον χαρακτήρα του! Επίπεδο πεζοδρομίου… Είσαι κότα… Είσαι γελοίος… Είσαι σαχλαμάρας…Όμως εδώ έχουμε ένα μείζον πολιτικό θέμα, που εκτός των άλλων είναι και θέμα ηθικής τάξης… Ο Νίκος Σηφουνάκης απευθυνόμενος προς τον Σπύρο Γαληνό του είπε: »

 Σου διόρισα τη γυναίκα σου ρε γελοίε… κι έτρεχα στον Παναγόπυυλο (Διοικητή τότε της Εθνικής Τράπεζας) … Και ο Σπύρος Γαληνός αντί να σηκωθεί να υπερασπιστεί τη θέση του και να πει ψέματα λες, απάντησε: » …και μπράβο σου !!!» Για να επανέλθει λίγο αργότερα και πάλι ο Νίκος Σηφουνάκης και να συμπληρώσει απευθυνόμενος με επιθετικό τόνο και πάλι προς τον Σπύρο Γαληνό… «Θα έπρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις…» 

Θαυμάστε τον…




ΠΗΓΗ - http://xaathinas.blogspot.gr