Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ... ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΙΧΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΑΓΟ, ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΑΝ!!!


Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, λίγο πριν από τις 11.00 κρίθηκε προφυλακιστέος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος. Πριν από λίγο αποχώρησαν με ταξί για τη ΓΑΔΑ οι τρεις βουλευτές, ενώ ο Γιάννης Λαγός μεταφέρθηκε με τζιπ της Αντιτρομοκρατικής.

 Στον Ηλία Κασιδιάρη επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 50.000 ευρώ, ενώ στους Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο μόνο απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Εκείνο όμως που δείχνει ποιοι είναι άντρες και τιμάνε τα παντελόνια τους είναι το γεγονός ότι οι Παναγιώταρος, Κασιδιάρης και Μίχος αφού ανακοινώθηκε η απελευθέρωσή τους, πρώτα συνόδευσαν τον Γιάννη Λαγό στο τζιπ της αντιτρομοκρατικής, τον χειροκρότησαν την ώρα που τον έπαιρνε η αστυνομία και μετά αποχώρησαν...

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr