Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ - '' ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ '' - ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ... ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...


Η υποκρισία του συστηματος δεν έχει όρια. Τελευταίο επεισόδιο ήταν η επστρόφή των χρημάτων της δωρεάς της Χρυσής Αυγής προς την ΜΚΟ Αρκτούρος. Σε πρώτη φάση η δωρεά έγινε δεκτή, κατόπιν όμως υπογείων πιέσεων αποφασίσθη να αποριφτεί.

 Και επειδή σε τέτοιες συμπεριφόρές που θεωρούν τον κόσμο ηλίθιο αξίζουν ιδιαίτερες απαντήσεις παραθέτουμε το χιουμοριστικό και καυστικό άρθρο που αναρτήθηκε σήμερα στο Olympia.gr. Συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι ΜΚΟ για την προστασία της αρκούδας, χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή.

 Πρόκειται για την ΜΚΟ “Αρκτούρος” που δηλώνει ότι θα καταθέσει το ιλιγγιώδες ποσό των 5,000 Ευρώ στα ταμεία του κόμματος, δικαιολογώντας αυτή την πράξη ως “επιστροφή ποσού που είχε κατατεθεί στα ταμεία της ΜΚΟ από το κόμμα, αλλά δεν θα χρησιμοποιηθεί”. Αυτή η περίπτωση βέβαια θυμίζει την υπερασπιστική γραμμή που προέβαλλαν εκπρόσωποι εταιρείας συμφερόντων του Πάνου Γερμανού, προκειμένου να δικαιολογήσουν την κατάθεση που βρέθηκε σε λογαριασμό όπου εντοπίστηκαν μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου.

 Συγκεκριμένα είχαν πει στον ανακριτή πως “Επιστροφή σε επιχειρηματία ήταν βρε παιδιά, μας τα είχε δώσει να τα επενδύσουμε αλλά δεν τα χρησιμοποιήσαμε”. Πάντως, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, στα SMS οικονομικής ενίσχυσης της ΜΚΟ θα αναγράφεται η υποσημείωση: “Εξαιρούνται οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, του ΜΛ-ΚΚΕ και των Κόκκινων Χμερ”. Μετά από απαίτηση και των ίδιων των αρκούδων.