Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΟΥΡΟ, ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής. Αναφέρθηκε σε πολλά θέματα, όπως η δωρεά των 5.000 ευρώ στην οργάνωση "Αρκτούρος", η οικολογική δράση του Εθνικιστικού Κινήματος, η τουρκολαγνεία του Μπουτάρη, το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, η δυναμική μας παρουσία στη βουλή και τα γεγονότα στους Δελφούς. 

 Για την ιστορία και για να γελάσουν λίγο οι αναγνώστες μας μεταφέρουμε κάποιες από τις δηλώσεις Μπουτάρη που προηγήθηκαν. Σκοπός του τουρκολάγνου δημάρχου να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του ("τη μία παίρνω, την άλλη δεν παίρνω λεφτά από την Χρυσή Αυγή..."). Μεταφέρουμε από ενημερωτική ιστοσελίδα: «Ήταν λάθος που δέχτηκε ο Αρκτούρος τις 5.000 ευρώ που προσέφερε η Χρυσή Αυγή ως ενίσχυση», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης και πρόσθεσε ότι «η ευαισθητοποίηση της Χρυσής Αυγής δεν την ξεπλένει από τίποτα, ούτε 5 εκατομμύρια ευρώ, γιατί “αυτοί σκοτώνουν“» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης πρόσθεσε ότι δεν δέχεται τίποτα από ναζιστές και γι' αυτό επέστρεψε τα χρήματα. 

«Η Χρυσή Αυγή θέλει να σκοτώνει, άνθρωποι που σκοτώνουν δεν αγαπούν το περιβάλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα ο Γιάννης Μπουτάρης σημείωσε ότι ο Αρκτούρος θα δέχονταν χρήματα από το ΚΚΕ, καθώς πρόκειται για επαναστατικό κόμμα. Άμεση ήταν η απάντηση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος αναφερόμενος στον κ. Μπουτάρη, είπε ότι δε συνομιλεί «με ανθρώπους που τρέφουν λαγνεία για τον Κεμάλ που κατέσφαξε χιλιάδες Έλληνες», προσθέτοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι νεοναζιστικό κόμμα. Είπε ακόμα, ότι «η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει πολύπλευρο οικολογικό έργο» και σημείωσε ότι «οι αρκούδες και οι λύκοι δεν έχουν πολιτική ταυτότητα».