Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ - ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ...


Η τουρκική μη κυβερνητική οργάνωση ΙΗΗ, η οποία δραστηριοποιείται υπό την κάλυψη ανθρωπιστικού και φιλανθρωπικού έργου και λειτουργεί εν πλήρη γνώσει του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών, έχει στρατολογήσει έως σήμερα περίπου 800 ισλαμιστές αλβανούς και τους έχει μεταφέρει στην Συρία για να πολεμήσουν ως μισθοφόροι στο πλευρό του λεγόμενου Free Syrian Army (FSA) και του μετώπου Al Nusra εναντίον του νόμιμου καθεστώτος του Άσσαντ.

 Η τουρκική οργάνωση ΙΗΗ (Insan Hak ve Hurriyetleri, μετ.: ανθρωπιστικά δικαιώματα και ελευθερίες) είναι μια ΜΚΟ της οποίας μέλη είναι τούρκοι ισλαμιστές, δραστηριοποιείται σε πάρα πολλές χώρες και έχει ετήσιους προϋπολογισμούς πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Ιδρύθηκε το 1995 στην Κωνσταντινούπολη και υποτίθεται ότι παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια σε περιοχές που πλήττονται από πολέμους, σεισμούς και πείνα. 

Πρόεδρος της ΜΚΟ, η οποία δεν είναι παρά ένα όργανο της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ, είναι ο τούρκος Fehmi Bulent Yildirim με αντιπρόεδρο τον Osman Atalay, o οποίος είναι ο εκτελεστικός βραχίονας της οργάνωσης. Μετά την στρατολόγησή τους οι αλβανοί ισλαμιστές μεταφέρονται από τα Τίρανα στην Συρία μέσω Τουρκίας, όπου και εκπαιδεύονται από αξιωματικούς των ΗΠΑ στην στρατιωτική βάση Reyhanli της επαρχίας Hatay της νότιας Τουρκίας. 

Η τουρκική οργάνωση ΙΗΗ στρατολογεί επίσης ισλαμιστές από τα Σκόπια, Κόσσοβο, Μαυροβούνιο και Βοσνία. Η εκπαίδευση όλων αυτών των ισλαμιστών μισθοφόρων στο Reyhanli περιλαμβάνει τεχνικές ανταρτοπόλεμου, χρήση hi-tech τηλεπικοινωνιακού υλικού και συσκευών, εκπαίδευση σε φορητό οπλισμό και σε χρήση αντιαεροπορικών πυραύλων μικρού βεληνεκούς. Οι περισσότεροι από τους ισλαμιστές μισθοφόρους των Βαλκανίων πολεμούν στο πλευρό της Al Nusra που είναι το παρακλάδι της Al Qaida του Ιράκ στην Συρία.

 Η οργάνωση Al Nusra αποτελεί την καλύτερα εξοπλισμένη ομάδα μεταξύ των μισθοφόρων κανιβάλων που πολεμούν εναντίον του Άσσαντ. Πέραν των ισλαμιστών μισθοφόρων που προέρχονται από τα Βαλκάνια υπάρχουν και αυτοί που προέρχονται από το Πακιστάν, Αφγανιστάν και άλλες ασιατικές χώρες. Αυτοί εκπαιδεύονται από την Al Qaida σε στρατόπεδο της περιοχής του βορείου Waziristan στο Πακιστάν. 

Το στρατόπεδο αυτό είναι μετά το Reyhanli της Τουρκίας το δεύτερο μεγαλύτερο στρατόπεδο εκπαίδευσης ισλαμιστών μισθοφόρων και λειτουργεί εν γνώσει της CIA και της βρετανικής MI6. Για να ανακεφαλαιώσουμε: Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας έχοντας για βοηθούς τις τουρκικές και πακιστανικές μυστικές υπηρεσίες στρατολογούν και εκπαιδεύουν ισλαμιστές τρομοκράτες που διαπράττουν εγκλήματα πολέμου εναντίον αμάχων στην Συρία. Είναι οι ίδιοι αυτοί που διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους για τα δήθεν εγκλήματα πολέμου των Σέρβων εναντίον μουσουλμάνων και που ήταν η αφορμή για τον διαμελισμό της χώρας αυτής.

 Ένα ακόμη συμπέρασμα που προκύπτει από τα ανωτέρω είναι ότι η στρατολόγηση ισλαμιστών μισθοφόρων στα Βαλκάνια πέραν της γνώσης και προτροπής από τις ΗΠΑ γίνεται, ελπίζουμε, και εν γνώσει των ελληνικών κρατικών υπηρεσιών. Η παντελής έλλειψη αντίδρασης από το υπουργείο Εξωτερικών προκαλεί εύλογα ερωτηματικά και ανησυχία. Ερωτηματικά ως προς την ανύπαρκτη διπλωματική αντίσταση για τα αποτρόπαια εγκλήματα των αλβανών και άλλων ισλαμιστών εναντίον Ορθοδόξων Χριστιανών στην Συρία και που υποδηλώνουν την πλήρη και δουλοπρεπή υποταγή της ελληνικής διπλωματίας στα κελεύσματα των Αμερικανοσιωνιστών.

 Ανησυχία διότι μετά το πέρας του πολέμου πολλοί από αυτούς τους αλβανούς ισλαμιστές που θα επιζήσουν, πιθανότατα θα διοχετευτούν από την ΜΙΤ στην Ελλάδα για να αποσταθεροποιήσουν την χώρα με δολιοφθορές, δολοφονίες, ληστείες, βιασμούς και πιθανόν αντάρτικο πόλεων σε συνεργασία με Έλληνες τρομοκράτες. Δείγματα είχαμε πρόσφατα με την στρατιωτική επιχείρηση απόδρασης αλβανών κτηνών από τις ελληνικές φυλακές και τα επακόλουθά της. Η μόνη λύση είναι να σφραγιστούν άμεσα τα σύνορά μας και να μην επιτρέψουμε σε κανένα ισλαμικό παράσιτο να μολύνει την χώρα μας. Να απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες...