Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ - ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ - ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΝΙΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ISIS ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α...


Οι ισλαμιστές τρομοκράτες της σουνιτικής οργάνωσης ISIS (Islamic State of Iraq and ash-Sham), οι οποίοι υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ-CIA και έχουν εκπαιδευτεί από αμερικανούς αξιωματικούς, έδωσαν στην δημοσιότητα (μέσω διαδικτύου) τα επιχειρησιακά τους σχέδια για την επόμενη πενταετία.

 Οι περίπου 40-50.000 τζιχαντιστές υποκινούμενοι από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας έχουν ως σκοπό να κυριαρχήσουν στην Αραβική Χερσόνησο, Βόρεια Αφρική, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ινδία, Ινδονησία. 

Βέβαια τα σχέδια της τρομοκρατικής οργάνωσης είναι περισσότερο από παράλογα, αυτό όμως που δύναται να πετύχει η ISIS είναι να θέσει υπό τον έλεγχό της μεγάλες περιοχές της Βόρειας Αφρικής και του Ιράκ, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τα σχέδια των ΗΠΑ. 

Οι άμεσοι στόχοι των τζιχαντιστών είναι κάποια κράτη τα οποία έχουν ήδη διαλύσει οι στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ και των συμμάχων τους με την ψευδεπίγραφη αιτιολογία του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας», όπως π.χ. το Ιράκ και η Λιβύη. Στην Βόρεια Αφρική η Λιβύη ήδη έχει γίνει ένα ασφαλές καταφύγιο ισλαμιστών τρομοκρατών, ενώ στα χνάρια της είναι και η Νιγηρία που δέχεται συνεχώς επιθέσεις από την τρομοκρατική οργάνωση Boko Haram.

 Στην Βόρεια Αφρική δρουν επίσης στην μεν περιοχή της Σαχάρας η AQIM (Al Qaeda of Islamic Maghreb), στην δε περιοχή της Σομαλίας η προσκείμενη στην Αλ Κάϊντα τρομοκρατική οργάνωση Al Shabaab. Αυτές οι τρομοκρατικές οργανώσεις της Βόρειας Αφρικής είναι ουσιαστικά το «μακρύ χέρι» της Ουάσιγκτον και της περιφερειακής αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης USAFRICOM, που έχει το αρχηγείο της στην Στουτγάρδη της Γερμανίας. 

Οι Αμερικανοσιωνιστές χρησιμοποιούν αυτές τις οργανώσεις για να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή, να την θέσουν υπό τον έλεγχό τους και να απαξιώσουν την επιτυχημένη διείσδυση των κινεζικών οικονομικών συμφερόντων. Πολλές κινεζικές, κρατικές κυρίως, εταιρίες έχουν επενδύσει τεράστια κεφάλαια σε αφρικανικές χώρες πλούσιες σε ορυκτά σπάνιων πρώτων υλών, πρώτες ύλες από τις οποίες εξαρτάται η ανάπτυξη της κινεζικής οικονομίας. 

Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν λοιπόν αυτές τις οργανώσεις συν τοις άλλοις ως δούρειο ίππο για να βλάψουν τα κινεζικά οικονομικά συμφέροντα και να εκδιώξουν από εκεί τις κινεζικές επιχειρήσεις. Βεβαίως και τα μεγαλεπήβολα σχέδια της ISIS όσον αφορά το Ιράν, την Ινδία και άλλες περιοχές όπου ζουν εκατομμύρια σιίτες αγγίζουν την γελοιότητα, παρ’ όλα αυτά όμως είναι βέβαιο ότι οι ενέργειες της στο Ιράκ και στην Βόρεια Αφρική δημιουργούν εντονότατα προβλήματα αποσταθεροποίησης που βοηθούν τα γεωστρατηγικά σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών.

 Στον χάρτη περιλαμβάνεται και η Ελλάδα, μαζί με τα Βαλκάνια και την Ισπανία. Σας παρουσιάζουμε τον χάρτη, όπως αυτός διέρρευσε σε ολόκληρο τον κόσμο, προκαλώντας φρίκη. Βεβαίως οι τζιχαντιστες δεν σχεδιάζουν να επιτεθούν ανοιχτά στην Ελλάδα και να την καταλάβουν. 

Αυτά μπορούν να συμβούν σε κράτη που είναι ήδη υπό διάλυση, όπως το Ιράκ. Ο σχεδιασμός των τζιχανιστών, που σταυρώνουν χριστιανούς και εκτελούν μαζικά αντιφρονούντες, είναι η εκ των έσω επιβολή των θέσεων τους στην Ελλάδα. Κοινώς με έναν σκληρό ισλαμιστικό πυρήνα που ήδη υπάρχει θα αρχίσει την στρατολόγηση μέσα από τα τζαμιά που σχεδιάζει η ελληνική κυβέρνηση σε ολόκληρη την Ελλάδα, δημιουργώντας μία «μεραρχία γιουνανιστάν».

 Ακολούθως με δημιουργία εσωτερικής ταραχής θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για επέκταση της εν λόγω σέχτας και στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/