ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΖΑΡΟΥΛΙΑ - ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ...


Ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια.

 Στην βουλευτή Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής επιβλήθηκε ο κατ΄ οίκον περιορισμός και η απαγόρευση εξόδου από την χώρα Θα της επιτρέπεται μόνο η μετάβαση στη Βουλή για άσκηση των κοινοβουλευτικών της καθηκόντων όπως έγινε και στον Συναγωνιστή Κουκούτση. 

Το δικαστικό συμβούλιο προχώρησε σε αυτήν την απόφαση, λύνοντας τη διαφωνία που είχε προκύψει για την ποινική αντιμετώπιση της Συναγωνίστριας Ζαρούλια μεταξύ ανακριτριών και εισαγγελέα, υπέρ των ανακριτριών. Το δικαστικό συμβούλιο, δεν υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα, Ισίδωρου Ντογιάκου, για προφυλάκιση της Ελένης Ζαρούλια. Αντίθετα υιοθέτησε την πρόταση των ανακριτριών, Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, και υπέβαλλε στη σύζυγο του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου, τους όρους του κατ' οίκον περιορισμού και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

 Το δικαστικό συμβούλιο με το βούλευμά του επιτρέπει την μετάβαση της βουλευτού Β΄ Αθηνών στη Βουλή. Μένος Ντογιάκου: Προσκόμισε... νέα "στοιχεία" για την προφυλάκιση της Συναγωνίστριας Ζαρούλια Σύμφωνα με πληροφορίες από το "ΒΗΜΑ" η καθυστέρηση της απόφασης οφείλεται στο γεγονός ότι ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος κατέθεσε το Σάββατο το πρωί συμπληρωματική εισήγηση με την οποία προσκομίζει... νέα στοιχεία σε βάρος της κυρίας Ζαρούλια επιμένοντας στην προφυλάκισή της. 

 Πρόκειται για μια ξεκάθαρη πολιτική δίωξη με χαρακτηριστικά μένους και εμπάθειας. Ποια είναι τα "νέα στοιχεία" που προσκόμισε ο εισαγγελέας Ντογιάκος; Οι ομιλίες στη Βουλή ή στις πολιτικές δράσεις του κόμματος;

ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/