Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ - ΠΑΚΙΣΤΑΝ - ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΝΕΟΝΥΜΦΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ...


Τραγικό θάνατο βρήκε ένα νεαρό ζευγάρι νεόνυμφων από τα χέρια της οικογένειας της ίδιας της νύφης, σε ένα ακόμα έγκλημα τιμής, το οποίο σημειώθηκε...στο βορειοανατολικό Πακιστάν.

 Το άτυχο ζευγάρι, ο 26χρονος Σαχάντ Αχμέντ και η 18χρονη Μουάγουια Μπίμπι, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο σε ένα πακιστανικό δικαστήριο ενάντια στις επιθυμίες της οικογένειας της νεαρής κοπέλας.

 Σύμφωνα με τις Αρχές, την περασμένη Πέμπτη, ο πατέρας και οι θείοι της νύφης παρέσυραν το ζευγάρι στο χωριό Σατράχ, στην επαρχία Παντζάμπ, το έδεσαν και, στη συνέχεια, το αποκεφάλισαν. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν άλλοι αυτόπτες μάρτυρες του φρικιαστικού περιστατικού, τα μέλη της οικογένειας που ήταν υπεύθυνα για το διπλό φονικό, παραδόθηκαν από μόνα τους στην αστυνομία, με αποτέλεσμα τώρα να κρατούνται στη φυλακή.

 Σημειώνεται ότι δολοφονίες τέτοιου είδους συχνά προέρχονται από φυλετικές παραδόσεις του Πακιστάν και συμβαίνουν, συνήθως, στις αγροτικές περιοχές της χώρας. Οι ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και η αστυνομία σπανίως παρεμβαίνουν, διότι οι δολοφονίες αυτές θεωρούνται «οικογενειακά θέματα».

ΠΗΓΗ - http://www.hellas-now.com/