ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ-ΜΑΜΟΥΘ - ''ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ''...


«Πόλεμος» ξέσπασε στην Κύπρο μεταξύ της Ειρήνης Χαραλαμπίδου, βουλευτή ΑΚΕΛ και Τάκη Χατζιγεωργίου, ευρωβουλευτή του ίδιου κόμματος με τον γνωστό επιχειρηματία Χριστόφορο Τορναρίτη.

 Αφορμή στάθηκε, όπως διαβάζουμε στο socialista.com.cy, η κίνηση του επιχειρηματία, να βάλει μια τεραστίων διαστάσεων ελληνική σημαία, έξω από το εστιατόριο – bar το οποίο διατηρεί στη Λευκωσία.

 Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, σχολίασε αρνητικά την κίνηση του επιχειρηματία, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τελικά είμαστε ένας λαός που χάνει το μέτρο; Με τον ίδιο τρόπο χάσαμε το μέτρο στην αφήγηση της ιστορίας μας, στην αξιολόγηση πολιτικών δεδομένων και συγκυριών, στην προβολή της ελληνικότητας μας, και σε γενικές γραμμές επαληθεύουμε το:

 «Οι γενναίοι πεθαίνουν για τους έξυπνους», αυτούς που ξέρουν να εμπορεύονται πατρίδες, συνθήματα και σύμβολα». 

 Ο επιχειρηματίας, από την πλευρά του, απάντησε έξαλλος μέσω του facebook: «Σας έφταιξε η σημαία και η συζήτηση που είχαμε στο αεροπλάνο αρρωστημένα κουμούνια που ριμάξατε την Κύπρο για πέντε χρόνια…».

ΠΗΓΗ - http://alertgr.blogspot.gr/