Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ: “ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ”- ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ...


Προετοιμασία ενέδρας θανάτου έξω από το σπίτι του στη Πεντέλη καταγγέλλει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, ο ένας από τους ελεύθερους βουλευτές της οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος. 

Ο βουλευτής στην αναφορά του περιγράφει ένα εξαιρετικά περίεργο συμβάν που έλαβε χώρα τη νύχτα της 27ης προς 28ης Μάιου, στις 00.30 τα μεσάνυχτα στη διεύθυνση που κατοικεί στην Αθήνα. 

Στην εξιστόρηση του συμβάντος, ο Μίχος ξεκάθαρα αναφέρει ότι μετά την δολοφονία των δύο μελών του εθνικιστικού συνδέσμου έξω από τα γραφεία στο Νέο Ηράκλειο τον περασμένο Νοέμβριο, έχει ήδη μπει σε λίστα “προγραφής” για να είναι ο επόμενος στόχος και ζητά την επιστροφή του ατομικού του οπλισμού ώστε να προστατεύσει και να υπερασπιστεί-εαν χρειαστεί-τον εαυτό του. Ολόκληρη η καταγγελία του βουλευτή, έχει ως εξής:

 ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΧΟΣ 

Νικόλαος, Βουλευτής Λ.Σ.- Χρυσής Αυγής, κάτοικος Πεντέλης Αττικής, οδός….. Παρά τις επανειλημμένες δημόσιες και επίσημες εκκλήσεις μας για αποκατάσταση της νομιμότητας στο θέμα της ασφάλειας των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής , η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., όπως εκπροσωπείται από τα αρμόδια φυσικά πρόσωπα όχι μόνο δεν επανεξέτασε θετικά το δίκαιο αίτημά μας για άμεση επαναφορά των αστυνομικών και επιστροφή του ατομικού οπλισμού που παρανόμως μας στέρησε ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, αλλά αντίθετα ευθυγραμμίστηκε με την πρωτοφανή για τα ελληνικά πολιτικά χρονικά, απόφασή του.

 Μετά την δημοσιοποίηση της προκήρυξης των δολοφόνων τρομοκρατών , δεν μένει πια καμία απολύτως δικαιολογία στον ολισθηρό δρόμο της υπακοής στους ανωτέρους που επέλεξαν οι αρμόδιοι της ΕΛ.ΑΣ. , για τη μην επαναφορά των μέτρων ασφαλείας που ο νόμος και η Πολιτεία ορίζουν για τους Βουλευτές. Ειδικά δε, όταν ένας εξ αυτών, εγώ, κατονομάζομαι συγκεκριμένα , ενώ κατ’ ουσίαν προαναγγέλλεται η εξόντωσή μου. Παρά το γεγονός της αποστολής σχετικών εξωδίκων προς τον πρώην Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ με την ανωτέρω έκκληση, ουδεμία απολύτως ενέργεια έλαβε χώρα, ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες, ένα προειδοποιητικό συμβάν ήρθε να επιβεβαιώσει με τον χειρότερο τρόπο τους φόβους μου.

 Το επεισόδιο έλαβε χώρα τη νύχτα της 27ης προς 28ης Μαΐου στις 00.30, όταν ακριβώς γύρισε στο σπίτι του με τη μηχανή του (παρότι διαθέτει και αυτοκίνητο). Μια μηχανή με δύο αναβάτες με πλησίασε στον περίβολο της εισόδου όπου διαμένω στην περιοχή της Πεντέλης. Η μηχανή περίμενε ήδη εκεί και βρισκόταν κρυμμένη πίσω από το τζιπ ενός γείτονα που είναι παρκαρισμένο μονίμως στο ίδιο σημείο, επομένως δεν μπορούσε κανείς να τη διακρίνει από απόσταση. 

Ο δρόμος σκοτεινός και έρημος όπως πάντα και γι’ αυτό την άκουσα όταν βρέθηκε ακριβώς από πίσω μου, πριν προλάβω να περάσω την αυλόπορτα. Και οι 2 φορούσαν κάσκες με διακριτικά που μπόρεσα να περιγράψω(μπουφάν και αθλητικά παπούτσια). Ο συνοδηγός μου έγνεψε με νόημα με το κεφάλι – και ήταν εκείνη η στιγμή που θεώρησα πώς όλα έχουν τελειώσει. 

Μετά τα λίγα δευτερόλεπτα της παγωμάρας, παρακολούθησα τη μηχανή να φεύγει, δεν διέθετε ούτε πίσω φως και η πινακίδα της ήταν ξυσμένη ώστε να μην διακρίνονται τα ψηφία. Διένυσα μερικά μέτρα προς το μέρος που έφυγαν, προκειμένου να δω καλύτερα. Σταμάτησαν και με κοίταξαν, αυτή τη φορά και οι 2, πριν φύγουν με ταχύτητα σε άγνωστη κατεύθυνση. Το γεγονός ήταν τόσο σοβαρό που με έκανε αμέσως να το γνωστοποιήσω τηλεφωνικά, με τα παραπάνω στοιχεία στην Άμεση Δράση. Παρ’ όλα αυτά, ο Διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας, την μεθεπόμενη μέρα, δεν ήξερε τίποτα γιατί δεν είχε ενημερωθεί, αν και θεώρησε το συμβάν ως «πολύ σοβαρό» και ζήτησε αναλυτική αναφορά . 

Το πρωτοφανές επεισόδιο της δολοφονικής επίθεσης που στέρησε τη ζωή από νεαρά στελέχη του κόμματός μας έξω από τα κομματικά μας γραφεία στο Ν. Ηράκλειο, καθώς και οι καθημερινές πλέον απειλές ζωής που έμπρακτα έχω δεχτεί, καθιστούν επιτακτική την ΑΜΕΣΗ κινητοποίηση των Αρχών , για την επιστροφή του ατομικού μου οπλισμού που μου αφαιρέθηκε εξ αιτίας της άσκησης ποινικής δίωξης εναντίον μου, καθώς και την προστασία της ζωής μου. 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ 

Καταγγέλλω την παντελή αδιαφορία των αστυνομικών αρχών για την προστασία της ζωής μου και ΖΗΤΩ Να ασκήσετε όλα τα νόμιμα μέσα για την κατά νόμο δίωξη των υπευθύνων για την ασφάλειά μου, καθώς και τη λήψη όλων των απαιτουμένων μέτρων για την αποτροπή κάθε τρομοκρατικής ενέργειας εναντίον μου, που άλλωστε προαναγγέλθηκε ουσιαστικά με το τελευταίο συμβάν. 

 Αθήνα, 5/6/2014
 Ο Καταγγέλλων Βουλευτής Νίκος Μίχος

ΠΗΓΗ - http://ethniki-afipnisi.blogspot.gr/