Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ο ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ, ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ BIGBOSS...


Καθόλου τυχαία δεν ήταν η ρήση του γραμματέα της νουδούλας Παπαμιμίκου στο ιδρυτικό συνέδριο του (διαπλεκόμενου…) «Ποταμιού» («βρισκόμαστε στην ίδια όχθη»).

 Τρεις ημέρες μετά, ήρθε να την επιβεβαιώσει ο μέγας… ποταμάρχης, που δήλωσε –όπως ο φον Αντωνάκης Σαμαράς- ότι αυτή η βουλή μπορεί και πρέπει να εκλέξει πρόεδρο της δημοκρατίας τους: 

 «Αυτή η Βουλή μπορεί να εκλέξει πρόεδρο της δημοκρατίας. Δεν υπάρχει καμία προσωπικότητα σε αυτή τη χώρα που να μπορεί να αναδειχθεί στην προεδρία; Πρέπει πάντοτε να αναζητούμε πολιτικό πρόσωπο; Είμαι θεσμικός, όπως και η πλειονότητα του ελληνικού λαού. Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για το πρόσωπο που θα αναδειχθεί στο ύπατο αξίωμα».

 Πως εξηγείται το γεγονός ότι ο αρχηγός ενός νέου κόμματος, που προ 40ημέρου πήρε 6,6% κι αν γίνουν πρόωρες εκλογές έχει (γι’ αυτή τη στιγμή μιλάμε…) σχεδόν εξασφαλισμένη την είσοδό του στη βουλή, δε θέλει τις πρόωρες εκλογές; 

Είναι απλό: ο mega-λος «αρχηγός» Σταύρακας, υποτάσσει τα μικροκομματικά του συμφέροντα σ’ αυτά του BigBossΜπόμπολα, που θέλει «σταθερότητα», για να συνεχίσει να μασάει τον αγλέουρα. Αν μπορεί ας κάνει κι αλλιώς…!

ΠΗΓΗ - http://ethnikismos.net/