Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΠΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ - TIMES OF ISRAEL - '' Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ''...


Επίθεση στον ελληνικό λαό και στο κόμμα του, την Χρυσή Αυγή, πραγματοποίησε η σιωνιστική εφημερίδα του Ισραήλ, Times of Israel... 

Το σχετικό άρθρο υπογράφει ο Βίκτωρ Ελιέζερ, γενικός γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραϊκών Κοινοτήτων στην Ελλάδα, ο οποίος κατ’ αρχάς πλέκει το εγκώμιο του φον Αντωνάκη:

 «Η εβραϊκή κοινότητα έχει μια καλή σχέση με το Σαμαρά, ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που επισκέφθηκε μια συναγωγή». Στη συνέχεια, μπαίνει στο… ψητό, με επίθεση κατά του ελληνικού λαού, που «δεν έχει καμία δικαιολογία»: 

«Πολιτικοί αναλυτές έχουν αποδώσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής – είναι το τρίτο δημοφιλέστερο κόμμα στη χώρα – στην διαμαρτυρία που θέλει να...... εκφράσει το εκλογικό σώμα μετά από πέντε χρόνια της οικονομικής κρίσης.

 Αλλά εγώ δεν πιστεύω αυτή την εξήγηση. Η Χρυσή Αυγή είχε ποσοστό 0,5 % στις ευρωπαϊκές εκλογές του 2009, και στις τρεις επόμενες εκλογές από το 2012, όταν κέρδισε 6,7 % , έχει συγκεντρώσει αυξανόμενη υποστήριξη, με αποκορύφωμα την Κυριακή που έλαβε σχεδόν 10 %. 

Σήμερα, μετά από δύο χρόνια και με δεδομένο το γεγονός ότι η ηγεσία της είναι στη φυλακή με κατηγορίες συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, μετά από όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί, τα σύμβολα της ναζιστικής ιδεολογίας και τις μεθόδους “εκπαίδευσης” της νέας γενιάς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. 

Λυπάμαι που το 9,7% των Ελλήνων πιστεύουν πραγματικά ότι αυτό το ναζιστικό κόμμα μπορεί να σώσει τη χώρα από την οικονομική καταστροφή». Τέλος, η σιωνιστική εφημερίδα, επικαλούμενη δημοσιεύματα των ντόπιων λαχανοφυλλάδων για την εκλογική συμπεριφορά των αστυνομικών και κάνοντας ειδική μνεία στους στρατηγούς και νυν ευρωβουλευτές Συναδινό και Επιτήδειο, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: «Οι δεσμοί της Χρυσής Αυγής με την αστυνομία και τον στρατό είναι ισχυροί».

 (ΥΓ) 1: Και με τον ελληνικό λαό, επίσης…

 (ΥΓ) 2: Ευχόμαστε στους σιωνιστές… περαστικά. Και, όσο να’ ναι, λίγο… ξυδάκι θα βοηθήσει στην κατάστασή τους…

ΠΗΓΗ - http://elnewsgr.blogspot.gr/