ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

ΜΕΛΗ ΤΗΣ FUEN ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΟΙΜΑΤΕ ΟΡΘΙΟ...


Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο, δεν ήταν τυχαία η απόφαση της επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης που θεωρείται ως το αρμόδιο όργανο επίβλεψης της ορθής εκτέλεσης των καταδικαστικών αποφάσεων του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από τα κράτη μέλη. Κλιμάκιο της γνωστής FUEN, που στηρίζει περίπου 90 μειονοτικές οργανώσεις από 32 ευρωπαϊκές χώρες, βρίσκεται στην Θράκη μας, για να δώσει ισχυρή έμφαση στα προβλήματα της Δυτικής Θράκης και της «τουρκικής μειονότητας», όπως αρέσκονται να την αποκαλούν επίσημα οι κεντροευρωπαίοι «εταίροι μας», που έχουν κατακλύσει τα κράτη τους Μογγολότουρκοι μετανάστες.

 Η επιτροπή με ψήφισμά της είχε καλέσει την Ελλάδα να αναγνωρίσει, ως τουρκική (!!!) τη μουσουλμανική ένωση Ξάνθης και να αναγνωρίσει το δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι στις υπόλοιπες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, μουσουλμανικές ενώσεις της περιοχής. 

 Κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου και είχε αναφερθεί ότι πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη και με απρόβλεπτες επιπτώσεις απόφαση, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ, από τους ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, γιατί αλλιώς οι εξελίξεις μόνο ως αρνητικές θα μπορούσαν να είναι ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! Μέλη της FUEN μαζί με τον Τούρκο πρόξενο αλωνίζουν στα Πομακοχώρια… και οι δικοί μας κοιμούνται! 

 Δεν ήταν τυχαίο ότι η ίδια η FUEN στήριξε τον τούρκο πράκτορα Τζαχίτ Μουσταφά από την Θράκη που ζει στη Ρόδο με τη σύζυγό του Γκιουλντέν, μετά τη συνταξιοδότησή του. Ο εν λόγω ανθέλληνας είναι λέκτορας της τουρκικής γλώσσας και ανάλαβε στη Ρόδο να διδάσκει τουρκικά στα παιδιά της Ελληνικής μουσουλμανικής κοινότητας, γιατί όπως αναφέρει η FUEN τα παιδιά αυτά στερούνται την μητρική τουρκική γλώσσα τους!

 Ήταν αυτονόητο ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για πανεπιστημιακού τύπου αναλύσεις και συζητήσεις, όπως επίσης ήταν γνωστή η ανικανότητα των παχύδερμων του αθηνοκεντρικού κράτους που -δεκαετίες τώρα- αποφεύγουν σκόπιμα λόγω εγκληματικής άγνοιας και αδιαφορίας να αναλάβουν στρατηγική για την Θράκη μας. Παρ” όλα αυτά θέλαμε να πιστεύουμε ότι θα σταθούν στο ύψος τους οι υπηρεσίες ασφαλείας. Mάταια όμως…

 Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής με στοχευμένη στρατηγική και με άμεσες κινήσεις κατάφερε να πιάσει στον ύπνο κυριολεκτικά τις Ελληνικές κρατικές υπηρεσίες και να βρίσκεται παρόν στην περιοδεία της FUEN στα πομακοχώρια, όπου είχαν συνάντηση με τον ψευτομουφτή Ξάνθης, τους Μουσουλμάνους δημάρχους και τους συμβούλους, ενώ ο Τούρκος πρόξενος εγκαινίαζε με την παρουσία του το ανακαινισμένο τέμενος στο απομακρισμένο πομακοχώρι Μάνταινα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπου εσωτερικά διακοσμήθηκε με αραβικά ψηφιδωτά και ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΘΝΟΣΗΜΑ! 

 Πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Το παιχνίδι με τους Μογγολότουρκους έχει χοντρύνει για τα καλά. Τα χρονικά περιθώρια στένεψαν και η προσοχή όλων των Ελλήνων θα πρέπει να είναι καθημερινά στην Θράκη. Πετάξτε τώρα έξω με τις κλωτσιές όλους τους Τούρκους πράκτορες από την Θράκη μας! 

 Ελληνόψυχος Ακρίτας της Θράκης
 Τ.Ο. Ξάνθης

ΠΗΓΗ - http://nblo.gs/