Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΕΤΑΞΕ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ,ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER  

Την άρση ασυλίας των ήδη προφυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ, Νίκου Μιχαλολιάκου, Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, με ψήφους 223 υπέρ και ένα «παρών» -και στις τρεις περιπτώσεις. Συνολικά ψήφισαν 224 βουλευτές.

 Υπέρ της άρσης ψήφισαν 223 βουλευτές, ενώ ο ανεξάρτητος Νίκος Νικολόπουλος ψήφισε «παρών». Με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος για να ασκηθούν διώξεις και για παράνομη οπλοκατοχή, με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

 Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας αποχώρησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Να σημειωθεί ότι ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης είχε υποστηρίξει ότι η διαδικασία είναι άκυρη, καθώς έχει παρέλθει το τρίμηνο, εντός του οποίου όφειλε η Βουλή να άρει τις ασυλίες. 

Στην ουσία δηλαδή υποστήριξε ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί. Το συγκεκριμένο επιχείρημα υιοθέτησε και η ΚΟ των ΑΝΕΛ. Από την άλλη πλευρά, η Διάσκεψη των Προέδρων εξήγησε ότι δεν έχει παρέλθει το τρίμηνο, καθώς δεν προσμετράται η περίοδος που η Ολομέλεια ήταν κλειστή για τις εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση στηρίζεται σε νομολογία της Δικαιοσύνης για παλαιότερη υπόθεση του κ. Πέτρου Μαντούβαλου.

ΠΗΓΗ - http://eleftherologion.blogspot.gr/