ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ - ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΑ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER  

Για δέκατη φορά μέσα σε λίγους μήνες πραγματοποιείται στοχευμένη στάση εργασίας την ώρα του επισκεπτηρίου στους έγκλειστους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου.

 Να σημειωθεί ότι μιλάμε για ανθρώπους που εξαιτίας αυτού του γεγονότος κάνουν εβδομάδες να δουν τις οικογένειες και τους συγγενείς τους, μεταξύ των οποίων και τα ανήλικα τέκνα τους (στην περίπτωση Π. Ηλιόπουλου μιλάμε για ένα ανήλικο κορίτσι που γεννήθηκε 10 μέρες πριν την παράνομη προφυλάκιση του πατέρα της και στην ουσία δεν έχει δει ποτέ). 

 Σύμφωνα με το σωφρονιστικό κώδικα κάθε προφυλακισμένος δικαιούται 3 επισκεπτήρια την εβδομάδα σε αντίθεση με τους βουλευτές μας που εντελώς παράνομα δέχονται μόνο δύο, τα οποία αναβάλλονται βδομάδα παρά βδομάδα λόγω στάσεων εργασίας. 

 Μιλάμε ασφαλώς για ευθεία καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων νομίμως εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού λαού του τρίτου κόμματος της χώρας, για την οποία δεν τολμά να μιλήσει κανείς από τους δήθεν ανθρωπιστές που είναι υποταγμένοι στην μνημονιακή χούντα. 

Την ίδια ώρα υπό συνθήκες καύσωνα - κοντά στους 40 βαθμούς Κελσίου - και ενώ τα κελιά όλων κρατουμένων έχουν ανοίξει και οι φυλακισμένοι περιφέρονται ελεύθερα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραμένουν κλειδωμένοι.

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr/