Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ - Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ - ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...


Εδώ και 1400 χρόνια το Ισλάμ εξαλείφει από προσώπου γης αυτούς τους «άπιστους» και έως σήμερα 700 εκατ. περίπου από αυτούς έχουν σφαγιαστεί στο όνομα του αιμοσταγούς Allah. 

Γι αυτό τον σκοπό έχουν εκπονήσει ένα θρησκευτικό «πρόγραμμα» με την ονομασία Jihad (ιερός πόλεμος). Σύμφωνα με την Jihad ο φόνος των απίστων αποτελεί τον πυρήνα της θρησκείας του Ισλάμ και δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη αυτή αναφέρεται στο Κοράνιο και στο Hadith (βιβλίο παραδόσεων του Ισλάμ) σε 2000 διαφορετικά εδάφια. 

Η Jihad θα σταματήσει σύμφωνα με το Κοράνιο μόνο όταν όλοι οι άνθρωποι γίνουν μουσουλμάνοι ή υποταχθούν στην ηγεμονία του Ισλάμ. Η έχουσα 1.400 χρόνια παράδοση Jihad έφτασε στην Ευρώπη, βεβαίως και στην Ελλάδα, και ετοιμάζεται να καταλάβει την Ήπειρο και την χώρα μας. Η Ευρώπη και η Ελλάδα απειλείται από τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. 

Μην αυταπατώμεθα. Η Ευρώπη πολύ σύντομα θα γίνει πεδίο μάχης μεταξύ ισλαμιστών και των αντιπάλων τους. Το 40% του πληθυσμού στις αραβικές χώρες αποτελείται από ανθρώπους ηλικίας κάτω των 14 ετών ενώ 15 εκατ. μουσουλμάνοι ζουν σήμερα στην ΕΕ και η γήρανση του αυτόχθονος πληθυσμού της Ηπείρου είναι προφανής. Δυστυχώς τα σύνορα μεταξύ της ηπείρου μας και του ισλαμικού κόσμου είναι διάτρητα και η απειλή για την Ευρώπη εμφανής. 

 Εάν η Ευρώπη και προφανέστατα η Ελλάδα δεν συνειδητοποιήσει την πλήρη αποτυχία της «πολιτικής ενσωμάτωσης» και της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας», αλλά και την παντελώς αποτυχημένη πολιτική της «ανοχής» θα οδηγηθούμε σε τεράστια προβλήματα και σε μαζικές βίαιες ταραχές μέσα στις ίδιες τις πόλεις μας. Σ” αυτό το πλαίσιο πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη προσωρινά χρησιμοποιεί το Ισλάμ για την εκπλήρωση των στόχων της.

 Η αθρόα λαθρομετανάστευση προς την Ελλάδα και γενικώς προς την Ευρώπη, η άνευ ελέγχου υπεργεννητικότητα των μουσουλμάνων μεταναστών υπηρετούν έναν και μοναδικό σκοπό, ήτοι την προαγωγή της κρίσης και του χάους στις χώρες της Ευρώπης και την διάλυση των δυνάμεων που αντιδρούν στην Νέα Παγκόσμια Τάξη. Τα σχέδια της γεωστρατηγικής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης εμπεριέχουν το χάος στην Ευρώπη, διότι το χάος υπό την μορφή ενός εμφυλίου μεταξύ ισλαμιστών και αντιπάλων τους δίνει την ευκαιρία για προώθηση των σχεδίων αυτής της γεωστρατηγικής. 

ΟDavid Rockefeller, οργανωτής της λέσχης Bilderberg, είχε το 1944 διατυπώσει ότι «αυτό που απαιτείται για να αποδεχθούν τα έθνη την Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι μια μεγάλη κρίση» και συμπληρώνοντας ο Henry Kissinger τo 2009 δήλωσε ότι «η εναλλακτική λύση στην Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι το χάος». Καμία ανοχή στους πράκτορες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, τους λαθρομετανάστες, και τους συνοδοιπόρους και υποστηρικτές τους του «δημοκρατικού τόξου». Έξω όλοι οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ - http://www.madatoforos.com/