Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ο ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ - '' ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ''...ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER

Ο Πύρρος Δήμας, το πήρε... πάνω του, μετά το ντόρο που έγινε από το επεισόδιο του Νίκου Μίχου με τον Πέτρο Τατσόπουλο και τα όσα γράφτηκαν, μετά τη δήλωση που έκανε: «Είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας Έλληνας». 

 Ο άνθρωπος που έγινε... άνθρωπος στη χώρα που γέννησε τη φιλοξενία, τα ιδεώδη του αθλητισμού, τον Ολυμπισμό και που ο ίδιος ευτύχησε να γίνει Ολυμπιονίκης και να ανταποδώσει με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη που του πρόσφεραν απλόχερα οι Έλληνες και η Ελλάδα, εξακολουθεί να προκαλεί με τον δικό του τρόπο και να διχάζει τους πολίτες αυτής της χώρας. 

 Ο Πύρρος από τη Χειμάρρα, το εξ Αλβανίας Ελληνόπουλο, που έγινε διάσημος στα πέρατα της γης με σήμα κατατεθέν την γαλανόλευκη σημαία, το σήμα κατατεθέν του Έθνους μας, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του Ολυμπιονίκη, αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ και του Ευάγγελου Βενιζέλου και συμπεριλήφθηκε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας στις Εθνικές εκλογές του 2012.

 Ο Ολυμπιονίκης που σήκωσε στους ώμους του την Ελλάδα και έκανε ουκ ολίγες φορές τους Έλληνες να φουσκώσουν από υπερηφάνεια και να δακρύσουν από συγκίνηση, έπεσε πολύ χαμηλά, αρκετά χρόνια αργότερα, ψηφίζοντας τα νομοσχέδια των αλλεπάλληλων δολοφονικών μνημονίων, που συνετέλεσαν δραστικά στην υποβίβαση του βοιωτικού επιπέδου, στην φτωχοποίηση και στην καταρράκωση της αξιοπρέπειας των υπερήφανων συμπολιτών και... συμπατριωτών! 

 Ο αξιότιμος Πύρρος Δήμας λοιπόν, σε συνέχεια των όσων διαδραματίστηκαν στη Βουλή την Τετάρτη (4/06), σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» της εφημερίδας «Το Βήμα», έκανε μία ακόμη εμπρηστική δήλωση σχετικά με το παρ' ολίγον επεισόδιο ανάμεσα στο βουλευτή της ΧΑ, Νίκο Μίχο και τον ανεξάρτητο και πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο. Ο εξ Αλβανίας Έλληνας, Πύρρος είπε λοιπόν: 

«Ευτυχώς γι' αυτόν που με άκουσε και γύρισε πίσω. Διαφορετικά δεν ήξερα τι θα γινόταν». Διαβάζουμε από τον Βηματοδότη: «Ο χρυσαυγίτης σηκώθηκε από τα έδρανα της Βουλής και με άγριες διαθέσεις κατευθυνόταν προς τον Πέτρο Τατσόπουλο. Και αν δε σταματούσε; «Δεν υπήρχε περίπτωση, θα τον σταματούσα», είπε ο Ολυμπιονίκης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας επίδειξη περισσεύματος τεστοστερόνης!

 Ζήτω το Ελληνικό Κοινοβούλιο και οι... Έλληνες Βουλευτές της!!!

ΠΗΓΗ - http://eleftherologion.blogspot.gr/