Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ - Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER

Το ότι ο Σαμαράς είναι ψεύτης και υποκριτής είναι κάτι που ο Ελληνικός Λαός το γνωρίζει στην ολότητα του. 

Είναι, όμως, εξοργιστικό να βγαίνει και να μιλάει δήθεν εναντίον της τρόικας, του μνημονίου και της λιτότητας, την ίδια στιγμή που κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επιβάλλει νέα επαίσχυντα μέτρα εις βάρος του Ελληνικού Λαού. 

Ο πρωθυπουργός διακατέχεται από μία βαθύτατη υποκρισία και διγλωσσία που παρόμοια της η Ελλάδα έχει δει, προσφάτως, μονάχα από τον «ποταμάρχη» Θεοδωράκη και τον Τσίπρα. Προσέχοντας «τι λέει» και «που το λέει», ο Αντώνης Σαμαράς ασκεί αυστηρά και μόνο επικοινωνιακή πολιτική, με την αγαστή συνεργασία των αργυρώνητων ΜΜΕ, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα στους επικυρίαρχους, όπως η Μέρκελ. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα αυτής της διγλωσσίας και της υποκρισίας αρκεί να επικαλεστούμε την μόνιμη επωδό του πρωθυπουργού ότι «δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα» και να την αντιπαραβάλλουμε με την χθεσινή «παγκάλεια» δήλωση του στο σιωνιστικό συνέδριο ότι «το μνημόνιο είναι σωτηρία για τον τόπο». 

Και δεν θα πρέπει να σταθούμε μοναχά σε αυτό, αφού οι δηλώσεις του Σαμαρά ότι «δεν θα έρθουν νέα μέτρα» επαναλαμβάνονται πάντα ύστερα από ένα νέο πακέτο μέτρων και σταθερά πριν το επόμενο. Η θέση της Προεδρίας της Κομισιόν, όπως μας δίδαξε η εμπειρία από την θητεία του Μπαρόζο, είναι ισχύος, επηρεάζοντας βαθύτατα την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση των δωσίλογων και των ξενόδουλων.

 Συνεπώς ένας πρωθυπουργός που βγάζει μία ολόκληρη ομιλία μιλώντας για τις επιπτώσεις της ύφεσης στην μεσαία τάξη, δεν μπορεί να υποστηρίξει για την Προεδρία της Κομισιόν, τον πρεσβευτή της λιτότητας και εκλεκτό της Μέρκελ. Αυτό λέει η λογική, όμως τα πράγματα γίνονται έτσι; Ο εκλεκτός του ΕΛΚ, που ανήκει η Νέα Δημοκρατία, για την προεδρία της Κομισιόν είναι ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, ο οποίος παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία ύστερα από ένα σκάνδαλο κατασκοπείας με παράνομες παρακολουθήσεις πολιτικών. 

Προφανώς συντετριμμένος ο Γιουνκερ επειδή θα «πληρώσει» την χρήση μίας παράνομης και βρώμικης τακτικής που κατά κόρον χρησιμοποιεί ο Σαμαράς, έσπευσε να αποκατασταθεί στην Προεδρία της Κομισιόν. Ο Σαμαράς λόγω του ΕΛΚ, αλλά και λόγω του ότι όμοιος ομοίω αεί πελάζει, έδωσε την στήριξη του στον Γιούνκερ. Διαβάζουμε, λοιπόν, στην Deutsche Welle, το πρακτορείο ειδήσεων του κατακτητή ότι «η Μέρκελ, μετά από μια περίοδο επιφυλάξεων και δισταγμών, εμφανίζεται αποφασισμένη όσο ποτέ να «περάσει» τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στο τιμόνι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής». 

Ο Σαμαράς λοιπόν στηρίζει για άλλη μία φορά τις επιλογές της Μέρκελ, δίνοντας άλλο ένα χτύπημα στην Ελληνική Οικονομία και τους Έλληνες, οι οποίοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν άλλον ένα διεφθαρμένο νεοφιλελεύθερο στο τιμόνι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, να διατάσσει συνεχώς νέα μέτρα, δηλαδή μία καθαρή συνέχεια της γενοκτονίας του Ελληνισμού, όπως αυτή έχει εκδηλωθεί με τις χιλιάδες αυτοκτονίες και τους εκατομμύρια απελπισμένους.

ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/