Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΣΟ'ΙΜΠΛΕ - '' ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ''...


Καλόμαθαν από ότι φαίνεται οι εν Ελλάδι υποτακτικοί του Σόιμπλε στην προεκλογική ρητορεία και την ακατάπαυστη παροχολογία προς άγραν ψήφων, ιδιαιτέρως από την στιγμή που συντόμως θα ξαναέχουμε εκλογές και μάλιστα εθνικές. 

Είχαν οπότε την κρυφή ελπίδα ότι ο χερ Σόιμπλε θα τους άφηνε να περάσουν ένα σχετικώς ήρεμο καλοκαίρι, κατά το οποίο θα προετοιμαζόντουσαν για τις εκλογές, με τις συνήθεις συκοφαντίες εναντίον της Χρυσής Αυγής, οι οποίες διεξάγονται παράλληλα με το ψευδοαντάρτικο της κυβέρνησης ενάντια στην τρόικα. 

Όμως, δυστυχώς για την χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, το καλοκαίρι κρίνεται ως εξόχως σημαντικό για την επικυριαρχία των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι δεν προτίθενται να το αφήσουν να περάσει «προεκλογικά». Έτσι ο Σόιμπλε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό δίκτυο Inforadio, είπε κόβοντας την συζήτηση: «Τηρείστε τους κανόνες που έχουμε αποφασίσει μαζί, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο».

 Κοινώς, αυτό που λέει ο Σόιμπλε είναι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο της λιτότητας και των αυτοκτονιών απαρέγκλιτα και χωρίς πολλές – πολλές διαμαρτυρίες. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην συνέχεια, η άποψη του (και διαταγή προς τον φον Αντωνάκη…) είναι ότι «ο συνδυασμός δημοσιονομικής πειθαρχίας και οικονομικής ανάπτυξης έχει αποτέλεσμα, ότι είναι εφικτός». 

Βεβαίως αυτό που λέει ο Σόιμπλε είναι ότι η λιτότητα στην Ελλάδα και η ανάπτυξη της κυριαρχίας των διεθνών τοκογλύφων είναι εφικτή. Δεν αναφέρεται στην ανάπτυξη της Ελλάδας που στραγγαλίζεται από την λιτότητα. Αυτό που λέει είναι όντως σωστό, αφού η λιτότητα θα διαλύσει την Ελληνική Οικονομία και θα επιτρέψει στους διεθνείς τοκογλύφους να αγοράσουν ό,τι θέλουν έναντι πινακίου φακής, όμως δυστυχώς αυτό το «σωστό» δεν ενδιαφέρει τους Έλληνες. 

Με γνώμονα το γεγονός ότι ο Σαμαράς πάντα υπακούει τις προσταγές του Σόιμπλε, ας γνωρίζουν οι Έλληνες ότι οτιδήποτε και αν τους υποσχεθεί ο Αντωνάκης προεκλογικά, εν τέλει η διαταγή του Σόιμπλε είναι να ακολουθηθεί ο δρόμος της καταστροφής, της λιτότητας, της φτώχειας και της ανέχειας. Οπότε όταν θα έρθει η ώρα να ψηφίσουν (που θα έρθει σύντομα…), ας ψηφίσουν με γνώμονα αυτό, ώστε να μην τους λένε και κορόιδα, πέρα από «κοψοχέρηδες».

ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/