Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - '' ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΔΩΝΙΕΧΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤ. ΠΑΤΤΑΚΟ ΑΛΛΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ''...


Ενα κείμενο στο προσωπικό του ιστολόγιο ανέβασε ο προφυλακισμένος βουλευτής της ΧΑ Χρήστος Παππάς στο οποίο επιτίθεται στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη. Αφορμή για το κείμενο αποτέλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Εμπρός» που φιλοξενεί αφιέρωση του Στυλιανού Παττακού στον Άδωνι Γεωργιάδη.

 Ο X.Παππάς aαναφέρει: «Εγώ βρίσκομαι φυλακισμένος με σαθρό κατηγορητήριο και πειστήρια ενοχής στα βιβλία της βιβλιοθήκης μου και τις αφιερώσεις του Παττακού. Ενώ ο κ. Γεωργιάδης με τα ίδια βιβλία και αφιερώσεις απολαμβάνει τις θερινές του εξορμήσεις μετά της συμβίας του, ενώ συγχρόνως απολαμβάνει και της πλήρους στήριξης του Πρωθυπουργού και της ανάθεσης εκ μέρους του της θέσης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ως μνημονιακότερος του Μνημονίου». Και συνεχίζει: 

«Η σημερινή υπερφίαλη και γραφική πολιτική παρουσία του κ. Γεωργιάδη χαρακτηρίζεται από την αμετροέπεια ενός πολιτικού που με όποιο αντίτιμο χαίρεται και γεύεται τις χαρές και τα προνόμια της εξουσίας. Ας μην ξεχνά πως αυτές οι χαρές είναι πρόσκαιρες και δεν χαρακτηρίζουν τους πολιτικούς άνδρες που έχουν συναίσθηση της αποστολής τους και τοποθετούν τον εαυτό τους και την δράση τους στον ιστορικό χρόνο. 

Οι έντιμοι πολιτικοί άνδρες σε όποια πολιτική και ιδεολογική παράταξη και αν ανήκουν αυτό που εισπράττουν δεν είναι οι δόξες, οι τιμές και η τηλεθέαση». Και κλείνει: «Κύριε Γεωργιάδη αν σου έχει απομείνει έστω και ψήγμα πολιτικής εντιμότητας, Παραιτήσου!».

ΠΗΓΗ - http://www.defencenet.gr/