ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ ΜΕ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑ ΚΛΑΠΑ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ...


Χωρίς καμία απολύτως αιτιολόγηση, το δικαστικό συμβούλιο εφετών απέρριψε σήμερα την αίτηση εξαίρεσης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής κατά των εφετών ανακριτριών Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, καθώς και του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου. 

Οι εγκάθετες ανακρίτριες και ο εισαγγελέας δήλωσαν πως δεν έχουν να πουν τίποτα και δεν απάντησαν στις καταγγελίες Κούγια για εκβιασμό, καθώς η ανάκριση είναι μια... απόρρητη διαδικασία.

 Την ίδια στιγμή όλο το υλικό της ανακρίσεως και της δικογραφίας διαρρέει συνεχώς και παρανόμως στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Θα ακολουθήσει τοποθέτηση του συνηγόρου του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, κ. Νίκου Αντωνιάδη. Η Χούντα σε όλο της το μεγαλείο! Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για απόφαση δικαστικού συμβουλίου Με άθλιες προφάσεις και με βάση τις γελοίες δικαιολογίες Ντογιάκου και ανακριτριών, που αποδεικνύουν την ενοχή τους, το δικαστικό συμβούλιο νομιμοποίησε τους εκβιασμούς και την κατάλυση του Συντάγματος.

 Οι επίορκοι εντολοδόχοι της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά έχουν αμαυρώσει ολοκληρωτικά την εικόνα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/