Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ...ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER  

Βρε, βρε, τι έμαθε κάποιος παρακολουθώντας την Τετάρτη (4/06) τη συνεδρίαση της Βουλή, όπου συζητήθηκε η άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά. 

 Μιχαλολιάκος και Παππάς ξεσπάθωσαν και είπαν τα πράγματα με το όνομα τους.... Αποκάλυψαν μεταξύ άλλων τα ονόματα των στελεχών της Ν.Δ. που είχαν στενές σχέσεις με την Χρυσή Αυγή Ας αρχίσουμε με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος μιλώντας με τον Χρήστο Παππά φέρεται να είπε «εύχομαι ο γιός μου στα 16 του να είναι Χρυσαυγίτης και όχι Συριζαίος – αριστεριστής.

 Ο σεβάσμιος πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αρκετές φορές, καλούσε στο γραφείο του τον Χρήστο Παππά και του έλεγε να μεταφέρει στον Ηλία Κασιδιάρη το μήνυμα να είναι λιγότερο επιθετικός όταν μιλάει από το βήμα της Βουλής.

 Ο Μεϊμαράκης φέρεται να μιλούσε με θαυμασμό για τον Ηλία Κασιδιάρη καθώς αποκάλυψε ότι εκείνος στα νιάτα του ήταν εξίσου μαχητικός όπως ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής. Ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος (από τη θέση του υπουργού Άμυνας που κατείχε) είχε πολλές φορές εκφράσει τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του Χρήστου Παππά. 

Μάλιστα φέρεται να είχε πει ότι ο Παππάς είναι πολύ καλός, καλό είναι να τον πάρουμε με το μέρος μας. Ο στενός προσωπικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά Γ. Μουρούτης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος σήμερα, μιλούσε σχεδόν σε καθημερινή βάση μαζί του. 

Όταν μάλιστα είχε να του μεταφέρει κάτι πολύ σοβαρό έβγαινε από το γραφείο καθώς φοβόταν τους «κοριούς». Για μας δεν έχει τόσο πολύ σχέση ότι τα περισσότερα στελέχη της Ν.Δ. διέψευσαν τα λεγόμενα των Χρυσαυγιτών καθώς τα λεγόμενά τους πλέον βρίσκονται για τον μελετητή του μέλλοντος στα πρακτικά της Βουλής.

ΠΗΓΗ - http://eleftherologion.blogspot.gr/