Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ - ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ Η΄ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ Η΄ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER  

Πολύ μεγάλη σύγχυση υπάρχει στον ορθόδοξο λαό σχετικά με τα όσα συμβαίνουν και βιώνουμε στις ημέρες μας, με την ραγδαία επιβολή αντιχριστιανικών μέτρων ("κάρτα καταναλωτή" - ""κάρτα του πολίτη " αντί ταυτότητας) και την εκπλήρωση σημείων των καιρών για τα οποία ο μακαριστός γέροντας Παΐσιος μας προειδοποίησε σχετικά.

 Σημείων που έχουν να κάνουν με την επιβολή παγκόσμιας δικτακτορίας και εμφάνισης του "υιού της απωλείας"... Ταυτόχρονα, βλέπουμε να ολοκληρώνονται και κάποια σημάδια σχετικά με τα γεγονότα της Πόλης και τα ελληνοτουρκικά γενικότερα, απομένοντας όμως κάποια ακόμη όπως η "η ανακήρυξη αυτόνομου κουρδικού κράτους εντός της Τουρκίας". 

 Η σύγχυση που υπάρχει είναι εάν τελικά, αντί για τα γεγονότα της Πόλης έχουμε την εμφάνιση του τελικού "υιού της απωλείας". Το παρακάτω κείμενο που ακολουθεί με τα λόγια του γέροντα Παΐσιου νομίζω πως ξεκαθαρίζει τα πράγματα σχετικά ως προς το τελευταίο. Μιλάει ξεκάθαρα για "πρόβα" επιβολής του Αντιχρίστου - όχι του τελικού! - η οποία θα κρατήσει συνολικά 3 - 3,5 χρόνια χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αντίστοιχα την πορεία των γεγονότων της Πόλης... 

Προσοχή : ο άγιος γέροντας, από όσο καταλαβαίνω, δεν αναφέρεται στα χρόνια του τελικού Αντιχρίστου, κατά την εξουσία του οποίου τα 3,5 πρώτα χρόνια θα είναι εύκολα και 3,5 μετέπειτα δύσκολα αλλά για μια "πρόβα" επιβολής του που θα κρατήσει συνολικά 3-3,5 χρόνια!! Νομίζω πως αξίζει να διαβαστεί όλο το κείμενο από τον καθένα αφού περιγράφει γλαφυρά αυτά που ζούμε τώρα και άλλα που μένουν να ζήσουμε γιατί αυτή η "πρόβα" όπως όλα δείχνουν, ξεκινάει - όσο κι αν μοιάζει απίστευτο! - από την χώρα μας!

 Πουθενά σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν έχει επιβληθεί εώς τώρα το σύστημα αγοράς και πληρωμών με κάρτα όπως σχεδιάζουν να επιβάλλουν οι δικοί μας άθεοι κυβερνήτες Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου. Εάν η εκκίνηση της προσπάθειας ήταν η 5η Οκτωβρίου του 2009 ήδη φάγαμε τον έναν χρόνο, εάν εκκίνηση είναι η 1/1/2011 με την έκδοση της "Κάρτας Καταναλωτή" έχουμε ακόμη δρόμο... 

 Ας κάνουμε υπομονή με τον Χριστό στην καρδιά κι όπως λέει ο άγιος γέροντας Παΐσιος "θα παρουσιασθή στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώση από τα χέρια του Αντιχρίστου." Υπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος (π. Παϊσιος ) Σιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα (σ.σ. : "κάρτα καταναλωτή" - "κάρτα του πολίτη" σε ρόλο ταυτότητας), δηλαδή το «φακέλωμα», θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. 

Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχωνται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν : «Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε. Τα χρήματα θα καταργηθούν». Θα δίνη κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζη, και ο καταστηματάρχης θα παίρνη τα χρήματα από την Τράπεζα. Όποιος δεν θα έχη κάρτα, δεν θα μπορή ούτε να πουλάη ούτε να αγοράζει. 

Από το άλλο μέρος θα αρχίσουν να διαφημίζουν «το τέλειο σύστημα», το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο , που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά. Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια : «Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, γιατί μόνον ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του. Το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα. Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρη ο άλλος ούτε το χέρι ούτε το σφράγισμα το βλέπει».

 Γι' αυτό αφήνουν τώρα τους ληστές, τους κακοποιούς, να οργώνουν. Δεκαπέντε Κελλιά λήστεψαν εκεί γύρω στις Καρυές. Έναν τον σκότωσαν, για να τον ληστέψουν. ΄Ετσι θα βρη τότε ευκαιρία ο καθένας να καταπατήση και να πάρη ό,τι θέλει. Ας πούμε, αν θέλη να καταπατήση ένα χωράφι, θα πη ότι ήταν δήθεν του παππού του ή ότι το είχε νοικιάσει κάποτε για βοσκοτόπι , οπότε άντε να βρης άκρη. Θα πουν μετά οι αρμόδιοι: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε. 

Ο έλεγχος μόνο με το κομπιούτερ μπορεί να γίνη», και θα προχωρήσουν στο σφράγισμα. Θα χτυπάη μετά το κομπιούτερ, θα βλέπη αν είσαι σφραγισμένος, για να σε εξυπηρετήσει ή όχι. Τα τριάμισι χρόνια θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό το σύστημα. Γι' αυτούς όλο και κάποια αιτία θα βρίσκουν και θα τους κλείνουν στη φυλακή. 

 Μετά έναν χρόνο θα τους πηγαίνουν σε άλλη πόλη για ανακρίσεις, για να περάσουν από άλλο δικαστήριο. Από την μια πόλη στην άλλη. Ύστερα θα πουν : «Μας συγχωρής, είσαι αθώος. Αν ήσουν σφραγισμένος, θα το ελέγχαμε σε ένα λεπτό. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τον έλεγχο». - Γέροντα, θα μπορούν να επιβάλουν με την βία το σφράγισμα; - Μέχρι εκεί η ...ευγένειά τους δεν θα φτάση! Θα είναι ευγενείς, γιατί θα είναι ...Ευρωπαίοι. 

Θα δείξουν ανωτερότητα. Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους , αλλά δεν θα μπορή να ζήση ο άνθρωπος , αν δεν έχει το σφράγισμα. Θα λένε : «Χωρίς το σφράγισμα ταλαιπωρείσθε! Αν το δεχόσασταν, δεν θα δυσκολευόσασταν» .

 Ούτε χρυσά νομίσματα ούτε δολλάρια, αν έχη, θα μπορή να τα χρησιμοποιή. Γι' αυτό, αν φροντίση κανείς να ζη από τώρα απλά, λιτά, θα μπορή να ζήση εκείνα τα χρόνια. Να έχη κανένα χωραφάκι, για να μπορή να καλλιεργήση λίγο σιτάρι, πατάτες. Να βάλη λίγα ελαιόδεντρα, και τότε με κανένα ζώο, καμμιά κατσίκα, λίγες κότες θα μπορή να αντιμετωπίση τις ανάγκες της οικογενείας του. Γιατί και προμήθειες να κάνης, δεν ωφελεί πολύ, αφού και τα τρόφιμα δεν κρατούν. Χαλούν γρήγορα. Φυσικά, το στρίμωγμα θα διαρκέση λίγο, τρία-τριάμισι χρόνια. Θα συντομευθούν οι ημέρες για τους εκλεκτούς.

 Δεν θα καταλάβουν πότε θα περάσουν. Ο Θεός δεν θα αφήση αβοήθητο τον άνθρωπο. - Γέροντα, σ' αυτά τα δύσκολα χρόνια θα επέμβη ο Χριστός; - Ναι. Εδώ, βλέπεις, σε έναν αδικημένο που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την θεία βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Άγιοι, η Παναγία, ο Χριστός, για να τον σώσουν, πόσο μάλλον τώρα που θα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση ο καημένος ο κόσμος. Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντιχρίστου σατανά. Θα φάη μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό , θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθη η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώση ο Χριστός μια ευκαιρία για να σωθή το πλάσμα Του.

 Θ' αφήση το πλάσμα Του ο Χριστός; Θα παρουσιασθή στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώση από τα χέρια του Αντιχρίστου. Θα επιστρέψουν στον Χριστό και θα έρθη μια πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια. Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία. Εγώ δεν μπορώ να το πω. 

 Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη. Θα επέμβει ο Χριστός , θα δώση μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα , θα πατάξη όλο το κακό και θα το βγάλη σε καλό τελικά. Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια. 

Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν, για να τους πης για το Χριστό! Έτσι θα κυρηχθή το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθη ως Κριτής να κρίνη τον κόσμο. Άλλο Κρίση, άλλο μία επέμβαση του Χριστού , για να βοηθήση το πλάσμα Του.

ΠΗΓΗ - http://www.volcanotimes.com/