Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ - ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 - Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Γ. ΕΠΙΤΗΔΕΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER

Να τρελάνει τον κόσμο έχει βαλθεί ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος υπέβαλλε ένσταση, διεκδικώντας την έδρα του εκλεγμένου με τη Χρυσή Αυγή στην ευρωβουλή, Γεώργιου Επιτήδειου, υποστηρίζοντας ότι είναι αντισυνταγματικό το πλαφόν του 3% για την εκλογή στο ευρωκοινοβούλιο!

 «Περιμένουμε το αποτέλεσμα στις 15 Σεπτεμβρίου και ναι διεκδικούμε έδρα», τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αναφέρθηκε όμως και στο εσωτερικό της χώρας λέγοντας ότι «μου μυρίζουν εκλογές». Όπως είπε ο Καρατζαφέρης, «ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε ανθρώπους με πιο λαϊκό προφίλ. Ο κ. Σαμαράς έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του να πάει σε εκλογές νωρίτερα από την εκλογή του Προέδρου», είπε χαρακτηριστικά. 

 Αναφερόμενος στις δηλώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ότι επιθυμούν τον Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο, είπε: «Ο Κώστας Καραμανλής είναι παιδί ακόμη, δε μπορεί να έχουν τελειώσει οι φιλοδοξίες του». Πάντως, τόνισε ότι τον προτείνουν από αγάπη αλλά καίνε την οποιαδήποτε εξέλιξη των πραγμάτων προς αυτή την κατεύθυνση. Υποστήριξε όμως ότι αυτή η Βουλή μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο.

 Ερωτηθείς για την πολιτική που εφαρμόζεται στη χώρα μας, δήλωσε ότι δεν είναι καθόλου σύμφωνος. «Αποχώρησα και δεν έχω καμία όρεξη να εμπλακώ ξανά σε κάτι που δεν πιστεύω», σημείωσε προσθέτοντας ότι θα δώσει μάχη για να μεγαλώσει το ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ. στις εθνικές εκλογές.

ΠΗΓΗ - http://eleftherologion.blogspot.gr/