Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΑΝ ΤΟΥΣ ''ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ'' ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ GREEK NEWS FROM ELLHNAS GENNIESAI DEN GINESAI POTE...ΕΔΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ... Μην ξεχνάμε ότι το εν λόγω ανθελληνικό απόβρασμα κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Καμίνη, ενώ πλέον στηρίζει τον συστημικό Σταύρο Θεοδωράκη. Αλήθεια ''κύριε'' Καφετζόπουλε πως είναι δικαίωμα κάποιων να αυτοαποκαλούνται εθνικά ''Μακεδόνες'' από την στιγμή που δεν υπάρχει Μακεδονικό έθνος;Απλά είναι τα πράγματα ανιστόρητε ανθέλληνα, η Μακεδονία είναι αποκλειστικά και μόνο ελληνική και προυπόθεση για να είναι κάποιος Μακεδόνας είναι να είναι και ΕΛΛΗΝΑΣ. 

Δεν υπάρχουν Μακεδόνες μη Έλληνες. Όσον αφορά τους σλαβόφωνους που υπάρχουν στην Φλώρινα είναι ελάχιστοι στον αριθμό και είναι εθνικά Σλάβοι όπως Σλάβοι είναι και οι γυφτοσκοπιανοί. Αλήθεια γιατί κανένα τσοντοκάναλο δεν έπαιξε αυτές τις ανιστόρητες ανθελληνικές δηλώσεις του Καφετζόπουλου,ο οποίος μάλιστα κατεβαίνει και δημοτικός σύμβουλος με τον Καμίνη; ρητορικό το ερώτημα.




ΠΗΓΗ - http://ethniki-afipnisi.blogspot.gr/