Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ - '' ΠΟΡΤΑ '' ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ... ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...


Πόρτα το πολιτικό καθίκι του Σόρου, ΜΑΥΡΟ ΕΜΕΙΣ! Τα σιωνιστικά απολειφάδια, πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Πόπη Σουφλή — Αρνητική απάντηση για τρίτη φορά από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη στην Νεολαία Βορειοηπειρωτών προκείμενου να στηθεί ένα «σταντ» με ενημερωτικό υλικό του σωματείου στην πλατεία Συντάγματος.

 Την ίδια ώρα μέρος πλατειών παραχωρούνται για εκδηλώσεις «αλληλεγγύης», ενώ χιλιάδες λαθρομετανάστες στήνουν τα δικά τους «σταντ» στους δρόμους και τις πλατείες της Αθήνας πουλώντας παράνομα… ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας! Τέτοιο δήμαρχο θέλουμε στην Αθήνα;! 

— Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε η Νεολαία Βορειοηπειρωτών στον λογαριασμό που διατηρεί στο δημοφιλές κοινωνικό δύκτιο Facebook σχετικά με την αρνητική απόφαση Καμίνη: — «Φάγαμε και 3η «πόρτα» σε αίτημά μας απ” τον Καμίνη! 3 στα 3!

 — 3 Αιτήματα 3 Αρνήσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος Αθηναίων. Τυχαίο;;; 

— Αυτή τη φορά το αίτημα της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών αφορούσε άδεια για χρήση μέρους της πλατείας Συντάγματος προκειμένου να στηθεί ένα «σταντ» με ενημερωτικό υλικό του σωματείου μας. — Η απάντηση όπως θα δείτε παρακάτω ΑΡΝΗΤΙΚΗ.



— Τα 2-3 μέτρα που θα καταλάμβανε το δικό μας «σταντ» δεν θεωρούμε πως θα αποτελούσαν εμπόδιο στον όποιο προεκλογικό αγώνα του οποιουδήποτε κόμματος ή συνδυασμού! Τους πραγματικούς λόγους άρνησης ας τους σκεφτούν καλύτερα και όσοι βορειοηπειρώτες κατεβαίνουν υποψήφιοι στο συνδυασμό του κ. Καμίνη!»

ΠΗΓΗ - http://networkedblogs.com/