Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΑΛΗΤΕΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...!!! ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ "ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ"...!!!!


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ GREEK NEWS FROM ELLHNAS GENNIESAI DEN GINESAI POTE...ΕΔΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ... ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ "ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ - ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ". ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:

 Μία γυναίκα, μέλος της Χρυσής Αυγής, τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από σύγκρουση μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρούσι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα αντιεξουσιαστών έφυγε από κατειλημμένο κτίριο στο Μαρούσι και επιτέθηκε κατά τριών χρυσαυγιτών στην λαϊκή αγορά της περιοχής, κοντά στον σταθμό των ΗΣΑΠ. Από την επίθεση η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά.

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr