Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...


«Παρών» θα ψηφίσει για την άρση ασυλίας τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής ο κ. Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, υποστηρίζοντας ότι η σχετική δικογραφία που έχει κατατεθεί στην Βουλή δεν τους εμπλέκει, και δεν θεωρεί ότι μπορεί να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα. Εάν αυτό γίνει τότε θα πρέπει να τεθεί εκτός νόμου και το ΠΑΣΟΚ, ενώστο μέλλον μπορέι να ακολουθήσει το ΚΚΕ, και το ΣΥΡΙΖΑ.

 Το κόμμα της Χρυσης Αυγής δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου και επικαλείται την «δοσοληψία Τσουκάτου». «Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ δεν είναι παράνομα, παρά την δοσοληψία Τσουκάτου. Αλίμονο αν κριθούν εγκληματίες τόσα μέλη, που πολλά από αυτά δεν διαχειρίστηκαν ποτέ γκρίζα εξουσία και σαφώς το ΠΑΣΟΚ δεν κρίνεται εγκληματικό και παράνομο. Αλίμονο αν αφήσουμε τα κόμματα να κρίνονται από την δικαιοσύνη και όχι από την λαϊκή ετυμηγορία… 

Διαφορετικά, αν αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κρίνει τη δημοκρατία, πιθανόν να ζήσουμε στιγμές που π.χ. το ΚΚΕ ή ο ΣΥΡΙΖΑ να διώκονται ως παράνομα κόμματα», αναφέρει. Λίγες ώρες μετά την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ να εισηγηθεί στην ΚΟ την υπερψήφιση της άρσης της ασυλίας όλων των βουλευτών της Χ.Α., ο κ. Μιχελογιαννάκης, με ανακοίνωσή του, δηλώνει την διαφοροποίησή του.

 Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατονομάζει ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι βουλευτές σημειώνει όμως ότι «Αν μελετήσει κάποιος τη δικογραφία θα δει ότι όσοι διώκονται, ενέχονται σε οπλοκατοχή, χρήση βίας, υπάρχουν στοιχεία για παραστρατιωτική οργάνωση, για εγκληματική δραστηριότητα, νεοναζιστικές δράσεις. Όλα αυτά οφείλει να τα εξετάσει η δικαιοσύνη» και προσθέτει: 

«Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία των εκατοντάδων σελίδων, την οποία μελέτησα, τρεις βουλευτές της Χ.Α. δεν ενέχονται πουθενά. Άρα, άρση ασυλίας σε όσους πρέπει να δικαστούν και για τα υπόλοιπα ας αφήσουμε το λαό να κρίνει».

ΠΗΓΗ - http://www.defencenet.gr/