Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ. ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!


Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε στιγμή προς στιγμή τον πυροβολισμό μιας τουρκάλας-στελέχους επιχείρησης στο δρόμο από το πεθερό της! Στην ένοπλη επίθεση που συνέβη στο Σαριέρ-το οποίο βρίσκεται στα βόρεια της Κωνσταντινούπολης- γύρω στις 20:00, η Γιανκί Γιλντιρίρ που είχε βγει βόλτα με τον σύζυγο της, δέχτηκε ένοπλη επίθεση από τον πεθερό της τον Κεμάλ Γιλντιρίρ. Οι στιγμές εκείνες καταγράφηκαν λεπτό προς λεπτό από κάμερα ασφαλείας που ¨έβλεπε¨ στον δρόμο.

 Στην αρχή του βίντεο φαίνεται ο πεθερός που εμφανίζεται και κρύβεται πίσω από ένα αυτοκίνητο. Στο 00:23 του βίντεο εμφανίζεται το αντρόγυνο. Ο πεθερός βγαίνει πίσω από το αυτοκίνητο όπου είχε κρυφτεί και αρχίζει να πυροβολεί την γυναίκα. Τότε ο σύζυγος πηδά πάνω στον πατέρα του προσπαθώντας να του πάρει το όπλο. Μετά από πάλη λίγων λεπτών ο πεθερός εξουδετερώνεται από πολίτες που καταφθάνουν, οι οποίοι βοηθάνε και την γυναίκα που κείτεται κάτω. 

Στις 21.28 φτάνει και ένα περιπολικό επί τόπου. Η Γιανκί Γιλντιρίρ πέθανε στο νοσοκομείο όπου την μετέφεραν. Έγινε γνωστό-σύμφωνα με τα tourkikanea- πως ο 78χρονος πεθερός σκότωσε την νύφη του επειδή θεώρησε πως αυτή ήταν εκείνη που συμβούλεψε την σύζυγο του να υποβάλει αίτημα διαζυγίου.

 Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr