Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ"...!!!


Τις τελευταίες μέρες διάφοροι επιτήδειοι διακινούν μέσω του διαδικτύου και του Τύπου ένα κίβδηλο έγγραφο, το οποίο παρουσιάζεται ως το δήθεν καταστατικό της Χρυσής Αυγής. Το ψευδεπίγραφο αυτό «καταστατικό» έφτασε μέχρι και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και μάλιστα ενσωματώθηκε στην δικογραφία «παρωδία», βάσει της οποίας διώκονται ο Αρχηγός και μέλη του Κινήματός μας! 

 Το αληθές καταστατικό της Χρυσής Αυγής, το οποίο είναι κατατεθειμένο και κυρωμένο από τον Άρειο Πάγο είναι αυτό που παραθέτουμε και μόνον αυτό. Εάν κάποιος ανόητος πιστεύει στ' αλήθεια πως αυτό το «έγγραφο» έχει κάποια σχέση με το πραγματικό καταστατικό της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει να αναζητήσει τις ευθύνες του ίδιου του Αρείου Πάγου και της εκάστοτε ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών που επέτρεψαν κατ' επανάληψιν στο Κίνημά μας να συμμετάσχει σε εκλογικές διαδικασίες τις τελευταίες δεκαετίες. 

Αν είναι ποτέ δυνατόν το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας να έδινε έγκριση, για να κατέλθει σε εκλογές μια "εγκληματική οργάνωση".

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr