Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού εθνική ομάδα εμφανίστηκε χωρίς το εθνόσημο στη φανέλα. Ο λόγος όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας άρθρο είναι η εθνική ομάδα του μπάσκετ. 

 Η ομάδα θύμιζε εμφανισιακά αθλητικός τοπικός σύλλογος του Αφγανιστάν μιας και αρκετοί από τους αθλητές μας ήταν αξύριστοι. Αλλά αυτό δεν έχει πλέον καμία σημασία. Αυτό που ενοχλεί πάρα πολλούς Έλληνες και δημιούργησε μεγάλη πικρία είναι ότι οι παίχτες μας, οι Ελληνάρες μας, αυτοί που στάλθηκαν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας προτίμησαν να αγωνιστούν δίχως το πολυτιμότερο πράγμα που φέρει μια φανέλα. 

 Αντί να κρεμάσουν τη φανέλα και να διαμαρτυρηθούν, αυτοί προτίμησαν να εκπροσωπήσουν την Eurobank φέροντας το εθνόσημό-λογότυπό της γραμμένο στη φανέλα. Για άλλη μια φορά οι Νεοέλληνες έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν πάρα πολύ καλά. Να αδιαφορήσουν για ότι πολυτιμότερο τους έδωσε αυτή η Πατρίδα. 

Να αδιαφορήσουν για την Πατρίδα. Δεν σεβαστήκαν ούτε τους πρωτεργάτες, ούτε αυτούς που νικήσαν τους ίδιους τους εαυτούς τους για να ζωντανέψουν το μπάσκετ στη χώρα μας. Αυτούς που το 1987 νίκησαν τα μεγαθήρια της ΕΣΣΔ. Η φετινή άθλια εθνική ομάδα του μπάσκετ φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με τις εθνικές ομάδες του παρελθόντος. 

Αυτές που μας έκαναν να δακρύσουμε από περηφάνια και ας μην έφερναν το κύπελλο στη χώρα. Φτάνει που μας έκαναν υπερήφανους βλέποντας αυτό το μικρό σηματάκι στη φανέλα που ονομάζεται εθνόσημο. Για ένα εθνόσημο αγωνίζονται όλοι οι πραγματικοί αθλητές. 

Εσείς για τι αγωνιστήκατε ;;;; Αφιερωμένο σε αυτούς που εκπροσώπησαν φέτος τους Έλληνες και δεν σεβάστηκαν τίποτα. Ντροπή σας




ΠΗΓΗ - http://www.votegreece.gr