Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΟΥ FBI... ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ) ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ....!!


Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών- FBI, ανησυχεί ότι οι Αμερικανοί που πολεμούν στη Συρία, ενδέχεται να φέρουν τις τρομοκρατικές τακτικές που ακολουθούνται στη χώρα αυτή, όταν επιστρέψουν στις ΗΠΑ. Ωστόσο, ο αριθμός των Αμερικανών που πολεμούν με τους αντάρτες είναι μικρός. 

 Ο διευθυντής του FBI, Ρόμπερτ Μίλερ, δήλωσε στο ABC, όπως μεταδόθηκε την Παρασκευή, ότι η απειλή της τρομοκρατίας που άρχισε από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν έχει πλέον «μεταναστεύσει» σε άλλα μέρη όπως είναι η Συρία, η Λιβύη, η Αίγυπτος και η Υεμένη.

 «Υπάρχουν άτομα που ταξιδεύουν στις εν λόγω χώρες και υπάρχει ανησυχία για το είδος των ομάδων που εντάσσονται και επιπλέον για τις γνώσεις που αποκτούν, με την σχετική τεχνογνωσία που έχει αναπτυχθεί στις ομάδες αυτές για τρομοκρατικές ενέργειες, αν, δηλαδή, υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθεί αυτή με το γυρισμό τους στην πατρίδα», είπε οMueller. 

 Μέρη όπως η Συρία, μπορεί να καταλήξουν να εκτρέφουν «ριζοσπάστες εξτρεμιστές που θέλουν να κάνουν κακό στις ΗΠΑ», είπε ο Μίλερ, ο οποίος θα αφήσει τη θέση του διευθυντή του FBI τον επόμενο μήνα, μετά από 12 χρόνια. Αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης καθώς και ιδιώτες εμπειρογνώμονες που παρακολουθούν τη συριακή σύγκρουση εδώ και 2,5 χρόνια έχουν δηλώσει ότι Αμερικανοί και αλλοδαποί που παίρνουν μέρος στις μάχες προκειμένου να εκδιώξουν τον Μπασάρ Άσαντ.

 Ορισμένοι εμπειρογνώμονες δήλωσαν ότι η Συρία έγινε προορισμός «προσκυνήματος» σουνιτών μουσουλμάνων μαχητών. Η εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ εκτιμά ότι μόνο μια χούφτα Αμερικανοί (μουσουλμάνοι) αγωνίζονται προς το παρόν στη Συρία, αν και άλλοι αξιωματούχοι έχουν δηλώσει για αρκετές δεκάδες πολίτες των ΗΠΑ έχουν πολεμήσει από τότε που άρχισε η σύγκρουση.